Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimm denicemRezene çayı gaz için iyi geliyor. Ayaklarınızın altına sıcak su koymak,kimyondan çay yapmak da iyi gelir.
Bu mevsimde bulabilir miyim bilmiyorum ama bakmicam teşekkür ederimmKayısı ye çok iyi geliyor geçmiş olsun
Kuru kayısı alın kuruyemişçiden evet o da çok iyi geliyor.Bu mevsimde bulabilir miyim bilmiyorum ama bakmicam teşekkür ederimm
TamamdırKuru kayısı alın kuruyemişçiden evet o da çok iyi geliyor.
Teşekkür ederim aklimda buluncakkuru meyvelerden hoşaf yapıver rahatlatır seni. şifa olsun
ev yoğurdunun içine bir tatlı kaşığı zerdeçal da iyi gelir
Kesinlikle kimyon çayı, birebir geliyor çok güzel rahatlatıyor. Aynı zamanda gaz yapacak yemeklere de baharat olarak kimyon atabilirsiniz rahatsızlığı hafifletiyor.Lavman yaptirmayi reddettim. Hızlı gaz çıkartan, kabızlıga iyi gelen bildiğiniz şeyler neler?
Ayy denicem teşekkür ederimKesinlikle kimyon çayı, birebir geliyor çok güzel rahatlatıyor. Aynı zamanda gaz yapacak yemeklere de baharat olarak kimyon atabilirsiniz rahatsızlığı hafifletiyor.
Becunis diye bitkisel bir ilaç var doktor hiçbir zararı yok demişti. ? Onu içtiğinde musil etkisi yapar hem tuvalete çıkarsın hem de bütün gazın giderLavman yaptirmayi reddettim. Hızlı gaz çıkartan, kabızlıga iyi gelen bildiğiniz şeyler neler?