Gaz sıkıntısı

Emin olun özleyeceksiniz.
Kanlı kaka durumunda diyet önerilmesi normal, bizde o yoktu.

Benim doktorum da diyet yapmamı istemedi aslında ama ben diyeti bırakınca çocuk ertesi gün çok kötü oldu, gerçekten asla susturamadık kakasında mukus azalmıştı mukus aşırı derecede artınca doktor bunların hepsinin üstüne sen en iyisi diyete geri dön dedi. gaz sancısı bitmiyor malesef ama biraz sakinliyormuş en azından diyetle onu gördüm inşallah özlenir bu halleri, şu an zorlanıyoruz ama geçecek bunu biliyoruz.. çok teşekkür ederim yazdığınız için

Zaditen damla yazdı öğlen ve akşam, bakalım iyi gelecek mi göreceğiz. Bugün de gaz için mommys bliss ve ya little remedies önerdi birini alabilirsin diye. Birini seçip deneyeceğim sanırım

Benim bebeğim de akşam 7 de başlar gece 12 ye kadar sürekli ağlar gaz sancısı çekerdi ne denediysek fayda etmedi 4. Aya doğru azalarak bitti bu durum çok şükür

Zaditen damla yazdı öğlen ve akşam, bakalım iyi gelecek mi göreceğiz. Bugün de gaz için mommys bliss ve ya little remedies önerdi birini alabilirsin diye. Birini seçip deneyeceğim sanırım
Zaditen'i kim önerdi, alerji doktoru mu?

Cocugunuzun kaka durumu nasil? Gunde kac kez kaka yapiyor? Disardan bagirsak sesleri duyuluyor mu? Kakasi ne renk? Cok mu civik yoksa kati mi? Kaka icinde beyaz tanecikler goruyor musunuz (biber tohumu gibi)
Kusuyor mu? Kusmasi nasil? Peynir kesigi gibi mi, sivi mi kusuyor? Puskurterek mi, yoksa sizinti halinde mi?

Gastroenteroloji gordu mu bebeginizi? Yapilan testler var mi? Gaitaya bakildi mi? Gaitada seker arandi mi? Idrar bakildi mi? Kam değerleri nasil?

Sizin yedikleriniz arasinda bulgur, nohut gibi gaz yapacak yiyecekler var mi?

Memeyi huzurlu mu emiyor, kaciniyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…