Cnm herkesin gebelik belirtileri farklı oluyor. Mesela ben ilk kizimdaki belirtileri ikincide yasamadim. Ikincidekini de ilkinde. Ikiside farkliydi. Adet oncesi belirtilerim o kadar cok degildi. Mesela ikinci kizimda yumurtlama günü bittikten sonra adete ve sonrasina kadar hep kuruluk oldu bende hic akintim yoktu, ilkinde ise tam aksi aşırı akinti vardi. Ikincimde gazi cok fazlaydi sadece. Kasik agrim felan yoktu. Ilkinde kasiklarima asiri ama cokk asiri kramplar girerdi ki calisiyordum kiskis kivranirdim agridan. Aglayacak duruma geliyordum. Yine ilk kizimda hiç ama hiç mide bulantisi yasamadim aksine hayatimda yemedigim kadar yemek yiyordum. Ikinci de ise ogrendikten bir yada iki hafta kadar sonra midem bulanmaya basladi ve pek biseyde yiyemiyordum. Mide bulantim bir sure sonra kesilmisti ama yinede oyle cok istahim yoktu. Ilk kizimda ozellikle pazartesileri yataktan kalktigimda bükülmüş bbir haldeydim, dik duramıyorum bir halsizlik çöküyordu, yüzümü yıkamaya gidemiyordum, yine yatiyordum ancak ogleye iyi oluyordum oyle ise gidiyordum. Asil belirtiler ogrendikten sonra ortaya çıkıyor cnm, cok fazla belirti arama kendinde, 1tane bile varsa hata olmasa bile gebe olabilirsin. Ama çoğuna yazdigim gibi sa ada diyecegim adet oncesi en kesin belirti gaz cnm. Hakkinda hayirlisi insallah
Oluyordu oda, hata elimi koyar emin olnak isterdim ben. Kiz kardeşim de o zaman düşünüyordu bende bunu demistim pit pit bişey atıyor mu kasiklarinda die. Belirti arıyordum onda. Ama onun hala olmadı bir kizi var hamdolsun ama ikinci hicbir şey olmamasina ragmen olmuyor. Rabbim insallah sana da kardeşime de ve bütün isteyenlere de nasip ederO kadar güzel yazmışsın ki çok teşekkür ederim yanitladigin için çok sağol inşallah gebeyimdir bide kasiklarimda sürekli pit pıt bisey seyiriyor gibi oluyor bu sizde olmusmuydu?
Merhaba arkadaslar actigim 26374859. konuyla yine karşınızdayım. Öncelikle 9 aydır deniyoruz bebeğimiz olmadı. Daha sonrasında ovulasyon testi ile denemeye karar verdim. Ve bu ay ovulasyon testinde net koyu çizgiyi gördüğümüz gün bi önceki gün ve bi sonraki gün olarak değerlendirdik. Ben iki ay önce hormon testlerini yaptırdım hicbir problem yok çok şükür. Şimdi diyeceğim ki ben her ay kendimde belirti arardım fakat bu ay gerçekten belirtilerim mevcut. 3 gündür inanılmaz kasik ağrıları çekiyorum. Akintim var fazlaca normalde yumurtlama donemimden sonra 2 3 gün sürer daha sonra adetine kadar kuruluk yaşardım adete 7 gun var hala akintim devam ediyor. Azıcık ayakta kalsam belim çok ağrıyor. Ve gün-de en fazla 2 kez idrara çıkan ben saydım dün tam 8 kez idrara çıktım. Ilk etapta üşüttüm mü acaba dedim ama idrarda herhangi bir yanma yok normalde üşütünce yanma olur bol bol su içerim bu kez en ufak yok. Normalde 10 gün kala göğüslerim yanlardan çok acır. Dokunamam. Adete kadar şişer ağrır. Bu kez hiç hassasiyet yok sadece ara ara sanki bişey isiriyomus gibi uclarini canım yanıyor. Şimdi biliyorum bir çoğunuz bunlarda adet belirtisi diyor haklisiniz ama ben kendimi tanıyorum bu sefer biseyler çok farklı. Sizden ricam gebelik belirtilerinizi yazarmisiniz? Benim gibi yaşayanlar mevcut mu? Şimdiden sagolun...
Amin amin inşallah canımMerhaba arkadaşlar adete son 1 gün kaldı bakalım bekliyorum. Edin erken gebelik testi almış ama negatifi görmekten çok yoruldum o yüzden yapmadım direniyorum.. belirtilere gelecek olursak enteresan şekilde 3-4 gündür ara ara mide bulantısı oluyor kısa sürüyor geçiyor. Yanaklarimdan ağzımın içine bi su gibi hissediyorum .Birde afedersiniz eşimle dün geceki munasebetimizde sag kasigimda inanılmaz bir ağrı oluştu. (10 aydır ilk defa oluyor) ara ara akıntılarım devam ediyor arada su gibi ıslanma şeklinde bi kaç kezde rakı beyazı şeklinde. Göğüsler aldı başını gidiyor dokunamıyorum inanılmaz aciyo. Rabbimden tek dileğim inşallah bu ay yüzümüzü güldürür benim gibi isteyen kim varsa rabbim kucağını boş bırakmasın. Bizlere hayırlı ebeveynler olmayı nasip etsin inşallah
Inşallah kuzum Allah razı olsun vardır Rabbimin bi bildiği. Zamanını bekliyordur belki :)Hiç üzülme kuzum, vardır uygun bir zamanı elbet. Bu ay yine denersin Allah büyük. Sabırla bekle. İnşallah en kisa zamanda mujdeli haberi alirsin cnm
canım bu yaşadıklarını ben geçen ay yaşadım ve gebeyim sandım. ama değilmişim. hevesini kırmak seni üzmek asla istemem ama adet gününe kadar bekle ve kafana takma. kafaya takınca belirti arayınca bir anda belirtilerin başlar ve gebelik sanabilirsin. rahat ol ve bekle. inşallah gebesindir canım :) bende 3 aydır istiyorum daha gebe kalamadım. gebe olursam ilk gebeliğim olacak inşallah.Merhaba arkadaslar actigim 26374859. konuyla yine karşınızdayım. Öncelikle 9 aydır deniyoruz bebeğimiz olmadı. Daha sonrasında ovulasyon testi ile denemeye karar verdim. Ve bu ay ovulasyon testinde net koyu çizgiyi gördüğümüz gün bi önceki gün ve bi sonraki gün olarak değerlendirdik. Ben iki ay önce hormon testlerini yaptırdım hicbir problem yok çok şükür. Şimdi diyeceğim ki ben her ay kendimde belirti arardım fakat bu ay gerçekten belirtilerim mevcut. 3 gündür inanılmaz kasik ağrıları çekiyorum. Akintim var fazlaca normalde yumurtlama donemimden sonra 2 3 gün sürer daha sonra adetine kadar kuruluk yaşardım adete 7 gun var hala akintim devam ediyor. Azıcık ayakta kalsam belim çok ağrıyor. Ve gün-de en fazla 2 kez idrara çıkan ben saydım dün tam 8 kez idrara çıktım. Ilk etapta üşüttüm mü acaba dedim ama idrarda herhangi bir yanma yok normalde üşütünce yanma olur bol bol su içerim bu kez en ufak yok. Normalde 10 gün kala göğüslerim yanlardan çok acır. Dokunamam. Adete kadar şişer ağrır. Bu kez hiç hassasiyet yok sadece ara ara sanki bişey isiriyomus gibi uclarini canım yanıyor. Şimdi biliyorum bir çoğunuz bunlarda adet belirtisi diyor haklisiniz ama ben kendimi tanıyorum bu sefer biseyler çok farklı. Sizden ricam gebelik belirtilerinizi yazarmisiniz? Benim gibi yaşayanlar mevcut mu? Şimdiden sagolun...
canım şimdi okudum gebe değilmişsin. üzülme. inan bana kafaya takmadığın, batı saymadığın, hatta yumurtlama gününe dikkat etmediğin ay gebe kalıyorsun. hayırlısı olsun canım.Olmadı tabi bu ay yine olmadi arkadaslar. Oysa bütün belirtilerim vardı.. Ne diyeyim kırmızı kart görmekten yoruldum. Vardır bi hikmeti diyerek köşeme çekiliyorum ve bu saatten sonra akışına bırakıyorum. Içimde bi burukluk var ne yalan söyleyeyim çok umitlenmistim çünkü. Rabbim neylerse güzel eyler..