Çocuk Hastalıkları Gaz sancısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çoğumuzun sıkıntısı bu aslında nurgülcüm, biz zinco diye bir damla var onu veriyoruz dr yazdı, birde karnına masaj yapıyoruz ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyoruz kısa süreli rahatlıyor, tek çözümü işte emdikten sonra hemen ağızdan gazını çıkartmak yoksa sonradan bağırsaklarda dolaşıp böyle sancı yapıyor

Ya arkadaşlar bizde zinco kullanıp, emzirdikten sonra gazınıda çıkarıyoruz... ama yinede karnı çok şiş... Gazını çıkarmaya çalışırken çok zorlanıyor kızım... Hatta bu yüzden uyumuyor... Bir çözümü olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

Ben gobegine saf zeytinyagi ile masaj yapiyorum. Bide havlu utuleyip karnina koyuyorum. Deneyebilirisniz insallah ise yarar.

öncelikle sabır. benim bebeğim 3.5 aylık biz 2.5 aylık oluncaya kadar hiç uyku görmedik.metsil, zinco ,colinox, nurse harvey kulandık en çok nurse harveyde şifa bulduk ama onuda 1 ay dolmadan kullanmayınız. ayrca zeytinyağ badem yağı çörekotu ve elma yağ ile masaj yaptık karnına ayaklarının altına bi de ılık ılık havlu koydum. tabi rezene verdim 40 çıktıktan sonra 20 ml kadar günde rezeneyi doktora sormadan içirme derim. yani bunlar gazı hafifletiyor du ancak tam anlamıyla 2.5 ay çektik. sonra ne olduysa düzeldi birden tabi bayram ettik ve en sonunda uyku yüzü gördük. önceleri çok sabırsızdım ne zaman gececek diye ama sonra duruma ayak uydurmaya başlıyorsun. ve ne olursa olsun bişeyler denemeden önce dr sor

benim oglumunda gaz sancıları var sap simplex kullanıyoruz bayagı faydası oldu her aksam yıkıyoruz banyodan sonra bebek yagıyla karnına masaj yapıyoruz ilk günler cok zor gecti ama artık alıstım.sadece uykuya hasretim.doktor rezene verdi milupanın ama daha baslamadım birde babulin diye bitkisel surup verdi şimdilik biraz iyi onları sonraya erteledim.ayaklarına ve göbegine sıcak su torbası koyuyorum etkili oluyo..

a motecim bizde babulin kullanıyoz bitkisel çok problem olursa valla çok iyi geliyor haberin olsun

canım ben babuline daha baslamadım doktor nasıl verilcegini söylemişti unuttum nasıl veriyosun kaç defa...

canım normalde günde üç defa yarım ölçek veriyoz ama ben günde bir defa geceleri veriyotrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…