- 23 Mart 2022
- 3
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Duygucemre
Bebeğim 24 günlük anne sutu alıyor ve gaz sancısı çok var büyük abdestini yapamıyor anneler lütfen yardım edin uyku kalmadı e geceleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadar sıvı yememe rağmen tuvalet sorunum benimde var gaz sorunu da aynı şekilde okadar yiprandim ki artık uykuya hasret kaldım diyebilirim yedigimle alakalı olduğunu düşünmüyorum bebegimi rahatlatmanin başka yolu yokmu bildiğiniz ?Yediklerinize dikkat edin. Size gaz yapan her sey bebege de yapar. Ayrica sut urunleri, baklagiller, cig sogan sarimsak, kara lahana gibi mor kirmizi renkli sebze meyveler de dokunabilir. Neler yediginizi not ederseniz neyin dokundugunu kolayca tespit edebilirsiniz. Her yemekten sonra kendinizi gozlemleyin ne gaz yapiyor, ne yiyince hemen tuvalet ihtiyaci oluyor, ne zaman mide sisiyor gibi. O da sizin icin yol gosterici olur.
Yedikleriniz sayesinde sut sentezleyebiliyorsunuz. Siz ne yiyorsaniz sut odur. Yediklerinizle dogrudan alakali bebegin sagligi. Kendi gaziniz azaldiginda bebegin gazinin da azaldigini goreceksiniz. 3 ayin sonuna dogru sizin gaziniz da kabizliginiz da azalacak. Bebeginiz de size paralel duzelecek.Okadar sıvı yememe rağmen tuvalet sorunum benimde var gaz sorunu da aynı şekilde okadar yiprandim ki artık uykuya hasret kaldım diyebilirim yedigimle alakalı olduğunu düşünmüyorum bebegimi rahatlatmanin başka yolu yokmu bildiğiniz ?
Umarım inşallah geçer dün doktora gittim doktorumuz bize sav simplex verdi sanki bu biraz iyi geldi umarım böyle devam eder size de çok teşekkür ederim ..Merhaba, bebeginiz hayirli evlat olsun insallah. Doktorunuz gaz damlasi yazdi mi ?
Biz metsil kullandik gunde 4 sefer. 6 saat araliklarla.
Gunde 1 kez biogaia adinda prebiyotik damla kullandim.
Cok sorunu cozmese de rahatlatiyor.
Sabah ogle aksam gobek cevresinden 1 parmak uzakliga zeytinyagi ile masaj yapiyordum.
Yediginiz seyler de etkili oluyor. Kuvvetli gelebiliyor ozaman daha sikintili oluyor bebekler.
Cok gecmis olsun doruk zamanlari zamanla azalicak.