Gaz sancısı

giggles

Shady's back.🥴
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
13.059
49.300
Arkadaşlar aranızda gaz sancısı için

Biogaia kullanlardan,

Veya

Mommys bliss gripe water kullananlardan,

Veya

Saraçoğlunun kimyonlu su bilmem nesini kullananlardan

işe yarayıp yaramadığına dair yorumlar alabilir miyim?

Ben kimyonlu su yapardım iyi gelirdi bebeğime. Hemde kimyasal yok içinde doğal diye gönül rahatlığıyla verirdim

Nasıl kullandınız peki tam olarak
Nasıl hazırladınız ne sıklıkla verdiniz
1 çay bardağına 1 çay kaşığı kimyon koyun üzerine sıcak su ilave esin bırakın bi 10 dakika demlensin. Sonra süzün onu ve emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kadar süzdüğünüz kimyonlu sudan verin

1 çay bardağına 1 çay kaşığı kimyon koyun üzerine sıcak su ilave esin bırakın bi 10 dakika demlensin. Sonra süzün onu ve emzirdikten sonra 1 çay kaşığı kadar süzdüğünüz kimyonlu sudan verin
Her emzirmeden sonra verebiliyor muyum 😯

Bn kendim içiyorum bu çayı bebeğe de etkisi oluyor şükür

Arkadaşlar aranızda gaz sancısı için

Biogaia kullanlardan,

Veya

Mommys bliss gripe water kullananlardan,

Veya

Saraçoğlunun kimyonlu su bilmem nesini kullananlardan

işe yarayıp yaramadığına dair yorumlar alabilir miyim?
Biogaia kullandık da çok etkili olmadı sanki bizde ya bitince almayı unuttum kullanmadım baktım daha iyi gibi bıraktım bnde

Biogaia kullandık da çok etkili olmadı sanki bizde ya bitince almayı unuttum kullanmadım baktım daha iyi gibi bıraktım bnde
Mommys bliss diye bi şey gördüm internette ondan çok alasım geldi
Çok mucizevi gini anlatmışlar
Olmadı akşama doğru şu kinyondan yapayım

Tekrwr soruyorum her emzirmeden sonra veriyor musunuz? 👀

Bence o kadar çok vermenize gerek yok. En çok huzursuz olduğu saatlerde verin bebeğe. Ama sşzde 1 fincan kadar kahvaltıdan sonra içinki sütünüzden de geçsin bebeğe
Akşam vermek daha doğru o zaöan benim için
Geceleri sancıdan asla uyumuyor çocuk
Zaten akşam emmesi gündüz kadwr sık olmadığından sık almamış olur 👀

Sezaryen doğum olduysa biogaia yı sürekli kullanmayı önermişt doktorumuz ilk 3 ay. Normal doğumda alamadığı probiyotikleri alması için. Ama çılgın gaz sancılarına hiç etkisi olmadı. Sab simplex kullandık. Nurse harveys kullandık. Ehh biraz çıkarıyordu. Ben sürekli arifoğlu anne çayı içtim. Anason kimyon papatya kendiniz de yapabilirsiniz. Arada bebişe de 1-2 çay kaşığı verilebilir.
Bir de az sabır diliyorum. Bebişin bağırsakları geliştikçe düzelecek 🥰

Aynen bi deneyin bakalım hangi saatler onu daha çok rahatlatıcak. Ben çok faydasını görmüştüm sizede iyi gelir umarım🙏
Şy an bi vermeye çalıştım ama içmedi nerdeyse hiç
Zaten az vermiştim onun da yarısınu dışarı tğkürdü
Neyse ben içmiş oldum 😂

Relaktas kullanin dua edersiniz.ilac degil bu enzim.yemekten once iciyor pitpit hemen etkisini gosterir. Biogai anamizi aglatti resmen. Kabiz oldu biraktik duzeldi.cok arastirdim oyle nalet biseyki 2 kere kaka yapan cocuk 3 gunde bir yapiyodu. Sonra bigun ishal olduk biogai kullandik iyi geldi. Ishalde iyi.

Relaktas kullanin dua edersiniz.ilac degil bu enzim.yemekten once iciyor pitpit hemen etkisini gosterir. Biogai anamizi aglatti resmen. Kabiz oldu biraktik duzeldi.cok arastirdim oyle nalet biseyki 2 kere kaka yapan cocuk 3 gunde bir yapiyodu. Sonra bigun ishal olduk biogai kullandik iyi geldi. Ishalde iyi.
Relaktas probiyotik tarzı bi şey mi

X