- 19 Ocak 2024
- 393
- -125
- 21
-
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
Osurarak.2 gündür hastanedeyim gidiyorum hiçbir şey yapmıyorlar dün ağrı kesici serum takıldı iyi gelmiyor bugün yine gittim yoğun gaz var dedi aşırı ağrım var hiçbir şey takmadı yine ilaç yazdı kan aldı yolladı napıcam yurttayım aşırı ağrım var konu görülmesi için dursun biraz
2 gündür hastanedeyim gidiyorum hiçbir şey yapmıyorlar dün ağrı kesici serum takıldı iyi gelmiyor bugün yine gittim yoğun gaz var dedi aşırı ağrım var hiçbir şey takmadı yine ilaç yazdı kan aldı yolladı napıcam yurttayım aşırı ağrım var konu görülmesi için dursun biraz
Yurtta utanıyorum yoksa osurmayı bende biliyorumOsurarak.
Tuvalete gidip müzik açYurtta utanıyorum yoksa osurmayı bende biliyorum
Utanma osur.Hiç bir şey sağlığından önemli değil. Gaz sıkışması denen durum oluşur daha da beter olursunYurtta utanıyorum yoksa osurmayı bende biliyorum
Ilık sıcağa yakın bol şekerli su için çok çok iyi gelicektir.2 gündür hastanedeyim gidiyorum hiçbir şey yapmıyorlar dün ağrı kesici serum takıldı iyi gelmiyor bugün yine gittim yoğun gaz var dedi aşırı ağrım var hiçbir şey takmadı yine ilaç yazdı kan aldı yolladı napıcam yurttayım aşırı ağrım var konu görülmesi için dursun biraz
Yurtta utanıyorum yoksa osurmayı bende biliyorum
Konu görünsün diye her aklınıza geleni bdv açamazsınız. Kaç kere uyarıldınız ama sanki size tolerans geçiliyormuş gibi davranıyorsunuz.2 gündür hastanedeyim gidiyorum hiçbir şey yapmıyorlar dün ağrı kesici serum takıldı iyi gelmiyor bugün yine gittim yoğun gaz var dedi aşırı ağrım var hiçbir şey takmadı yine ilaç yazdı kan aldı yolladı napıcam yurttayım aşırı ağrım var konu görülmesi için dursun biraz