Gaz sancisi hamilelik belirtisi olabilir mi

Damlats

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
687
330
53
32
Bu ay ovulasyon testi ile takip yaptim. 14 ve 15. Gun cift cizgiyi gordum 16 da siliklesti. Gun asiri degerlendirdik bu gunleri. Bugun 21.gunum. Yani tahmini 5-6 gun gecmis oluyor supheli iliskiden. Kac gundur inanilmaz bi gaz sancim ve karnimda sislik var. Asiri derece ama. Daha once hic yasamadim boyle bi sey. Hamilelik belirtisi olabilir mi? 33 gunde bir adet oluylrum yaklasik 10 gun var testte yapamiyorum

Yani sadece gaz sancısı nasıl belirti olsun üşütmüş olabilirsiniz bağırsak problemi olabilir vs ama hamilelik belirtisi olarak tek başına gaz sancısı birşeyi ifade etmez

Yani sadece gaz sancısı nasıl belirti olsun üşütmüş olabilirsiniz bağırsak problemi olabilir vs ama hamilelik belirtisi olarak tek başına gaz sancısı birşeyi ifade etmez

suan zaten herhangi bi belirti icin cok erken ama ben usuttugumde dahi bu derece bi sancim ve sisligim olmadi bugune kadar. Belki bir belirti olabilir diye merak ettim. Cunku sanki duymistum bunu

Psikolojik olarak da olabilir yani sizi üzmek istemem ama fazla düşündünüz için böyle hissediyor olabilirsiniz ama inşallah hamile olursunuz

suan zaten herhangi bi belirti icin cok erken ama ben usuttugumde dahi bu derece bi sancim ve sisligim olmadi bugune kadar. Belki bir belirti olabilir diye merak ettim. Cunku sanki duymistum bunu
Hamileyken gaz sancın olur olmaz demiyorum ama ona kabızlık eşlik eder mide sorunları eşlik eder yani tek başına bir belirti değil ama inşallah gönlüne göre verir rabbim

Hamıleyken gaz problemı oluyor ben yaşıyorum fakat hamılelık ıcın erken sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…