• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Gaz sancısı acill

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Duygu esilanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
2
0
1
40
Bebeğim 1 aylik gaz sancısı var bugün doktor zinco yu yazdı günde 3 defa 8 damla dedi ilk kullandık ama kullandıktan sonra kusma başladı normal mi yoksa cokmu 8 damla fazlami bi de yorumlarda zinco nun içinde alkol olduğu söyleniyor dogrumu

Bebeğim 1 aylik gaz sancısı var bugün doktor zinco yu yazdı günde 3 defa 8 damla dedi ilk kullandık ama kullandıktan sonra kusma başladı normal mi yoksa cokmu 8 damla fazlami bi de yorumlarda zinco nun içinde alkol olduğu söyleniyor dogrumu
Bende kullaniyorum onu gercekten alkolmu varmis hemen atarim cope eger dogruysa.
2 damla kullaniyoruz 8 cok fazla o yuzden kusmustur.
Yemeklerine surekli kimyon dok.birde gunde 3 defa 1 cay kasigi kimyonu at agzina ustunede su ic.sifa olur insallah.

Bnm bebegimde de vardı gaz çok şükür çok azaldı düzenşi olarak 5 damla biogaia her gün sabah aksam da herbacol drop kullandım. yediğime içtiğime çok dikkat ettim her gün 2 fincan rezene muhakkak içtim bebeğim ne zaman oyun halısında tepinmeye başladı o zamandan beri gszımız çok az bi de bebegin karnını sıcak tutuyorum alt pijaması en az 2 tane oluyo ayağnda da çorap ya da patik oluyo muhakkak. çok sıkıntı çektiğimde ise metsil verdim 8 damla metsili verip yatakta yanına yatıp emzirirdm babası da bacaklarına gaz masajı yaparsı karnına sıcak havlu fln koyardık en fazla 20 dk içinde sıkıntısı çözülürdü.
Biraz sabır geçmez sanıyorsununz ama valla geçiyor o günler de.

Back