Gaz sancılarınız için öneri.

canım bir kahve fincanına su koy içinede kimyon at karıştır bir dikişte iç sık sk yap hiçbir zararı yok faydası var hem sana hem bebğine çok su içmen gerikeyor bide sütü arttırmanın en güzel yanı bu bide sağma makinen varsa oda inanılmaz attırıyor benim oğlan ilk 7 ay başka hiç birşey yemeden topaçtı valla fışkırıyordu soğanı tavada pişir iyice ama çiğ kalmasın çok gaz yapar onuda ye yemeklerin yanında güzelde gidiyor bu süt emdirme zor iş ilk 3 ay acaba açmı tok mu derdi var ağlıyor ama gazdanmı ağrısı mı açmı pek anlaşılmıyor allah kolaylık versin 2009 kasım annelerine

Sağma makinam var çekiyorum ama fazla gelmiyor.Düşün çektirdiğim halde geceleri mama vermek zorunda kalıyorum nedense gece doymuyor da doymuyor...

1 çay kaşığı yeterli canım sık sık yap bol bol su iç en çok su arttırır tatlı falan hikaye su meyva suyu birde humananın bir çayı var eczanelrden büyük marketlerden bulursun stilltea adı yanlış yazmış olabilirim kesin biliyorsundur ya ben yinede yazıyım dedim kaç günlük bebeğin bu arada mamaya gerek varmı doktorun söledimi günde kaç defa çişini yapıyor tabi tam hesabını bilemezsin ama ortalama benced doktoruna sormadan verme bişey sonra mamanın tadını severde anne sütünü bırakır yazık walla

gece ağlamasının sebebi gaz veya ağrıda olabilir aç dedğildir belki benim oğlum 7 ay boyunca geceleri hep ağladı ama aç değildi belirsiz ve kesintisiz ağlıyordu

ya benim bebeğim çok iştahsız ya bu bebeğim doymuyor diyenlere hastayım ben vermesem yavrum nerdeyse hiç emmicek çok üzülüyorum yaa niye böylekii mafoldumben
bide emerken çok tıkanıyo ben mi yanlış bişi yapıyorum acabaa uff acemilik ne kötü şey yaa sana bu kadar muhtaç küçücük bi varlığın karşısında çaresiz kalmak insanın içini burkuyoo mafoldumben

canım benim bebekleriniz daha çok minik öle çok değişecek ki sütün yeterlidir 2 saat arayla düzenini oturtursan oda o düzene alışır bak gör 2 saati geçsin vıyaklar tıkanıyorsan sütün çoktur fışkırıyordur benimde öleydi allah nazarlardan korusun daha onun midesi minnacık azcık sütle bile doyar onlar telaşlanmayın hale ilk ay geçsin tattılsınlar süt yetiyor mu artıyor mu çıkar ortya

bende rezene içtim ama hiiiiiiç faydası olmadı
bide zincoyu deneyecem bugün faydası olur inşallah
gece gündüz o uykusuz ben uykusuz kafayı sıyırcam valla
bide şu kimyonu denemeyecem umarım işe yarar

hayır olmaz , tabi dokotruna da sor mutlaka ama milupa rezene çayı zaten bebekler için anneler için değil canım , ben faydasını gördüm , geçici bir süre için bile olsa rahatlatıyordu..

aktardan aldığım acı elma yağı ile ayaklarına ve karnına masaj yapıyorum iyi geliyor tavsiye ederim

karabaş yağı var birde aktarlarda ayakların altına birde göbek deliğinin etrafına ama çok azcık çok sürlürse yakabilir gazdan çok çekmiş bir anne olarak denemediğim yöntem kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…