Doktorum bebek sersemliyor sallama demişti ama bebişi susturamayınca öyle mecbur kalıyorsun ki .milupanın rezene çatı bebekler içebilir , benim kurtarıcım olmuştu
ayrıca yeni doğan bebeği ayakta saalamak çok güvenli değil , bebekler sallandıkça beyin lobları da sallanıyor , ayakta sallamak için biraz daha büyümesini beklemelisiniz
Sana haksızsın diyemeyeceğim haklısın .Senin belki yardımcın vardı malesef yardımcısı olmayan hanımlar oluyor .Şimdiye kadar büyüyen çocuklar zaten hiç ayakta sallanmadı .Ayakta sallanan çocuk ölümleri görüldü.Yok böyle bir şey.Tartışmak için falan söylemiyorum ama doktorlar bebklerinize 6 ay su vermeyin diyorlardı şimdi tam tersi .Bazen söylenenlere deği uygulamalara bakılması gerek.farkındaysanız bende bir anneyim , hemde ilk 3 ayını hiç uyumadan kolikli bir bebeğe bakarak geçiren bir anneyim , her gece saat 9'da ağlamaya başlar gece 12'ye kadar hiç susmazdı , sırayla kucakta taşır tüm evi dolaştırırdık , bel ağrısı kol ağrısı dayanılmaz bir hal alırdı ama buna rağmen doktorumun yapmayın dediği şeyleri yapmadım , ayakta saalamak da bunlardan biriydi..
en azından ilk mesajınızda doktorum önermedi ama ben bu şekilde susturuyorum deseydiniz yeni anne olacak arkadaşlarımızı da yanlış bilgilendirmemiş olurdunuz , bazı bebeklere ilaç fayda etmiyo maalesef ama buna da katlanmak zorundayız diye düşünüyorum.. varsın bebeğime bişey olmasın da benim belim kolum ağrısın , onun sağlığı herşeyin önündedir benim için
Ne kadar suya ne kadar kimyon ayy işe yararsa çok dua alırsın kardeşim benden..bide emziren anneler kimyonu cezvede suyla karıştırıp içsin inanızmaz süt arttırıyor içtikten 1 saat sonra fışkırırırdı sütüm denemesi bedava hemde yararlı bişi.....