bu adrese girilmiyor evita hnm cok oluyorum ama nasıl yapıcaz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben nasıl göndereceğim bilmiyorum siz bana gönderin ben size ulaşayım
siz mailinizi yazın ben size ulaşırım
bilmiyorum ki numaramı da yazamam buraya daha 27 msj olmuş 50 msjı geçmem gerek özelden msj yazmam içinmynetten girilmiyor evita hnm :26: nasıl ulaşıcam bn size?
bilmiyorum ki numaramı da yazamam buraya daha 27 msj olmuş 50 msjı geçmem gerek özelden msj yazmam için
tamamdır. kayıt olurum
emelcim merhaba
ıbs için ben bi karışım buldum
2 gün oldu deneyeli.biaz kulanıyım iyi gelirse sanada öneririm. 18 bitkinin karışımından oluşan bi macun.
soruna cvp veriyim. sanki bende her iki durumda var
merhaba hayat nasıl gidiyor. kurtulabildinmi hastalıktan birileriyle konuşmaya öyle iihtiyacım var ki içim içimi öyle yiyor anlatama sana. kurtulmak veyaşamıma devam etmek istiyorum. bize de yazık değilmi
İyi günler bayanlar bende de gaz kaçırma problemi var gaz kaçırdığımın farkında değilim. Gitmediğim doktor kalmadı bende intiharı düşünmedim değil sosyal hayatım bitti dışarı bile çıkmak istemiyorum.En son Levent Tezcan a gittim bana testler sonucu REKTOSEL dedi ve ameliyat olmamı söyledi.Korkuyorum ameliyat sonrası sıkıntılarım geçicek mi?
Bu sıkıntıyı yaklaşık 6-7 yıldır çekiyorum.Gitmediğim hastane kalmadı gibi.Sorunun cevabına gelince çevremdekilerin tepkilerinden