Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben küçük oğluma yaptım ama kaynatma gilan değil kimyonu ılık su ile karıştırdım 1 çay kaşığı verdim.Normalde asla yapmam böyle kocakarı tarifi ama gazını kesti hemen.Sana öneremem yine de,sen yine de doktoruna danış canım.Merhaba kızım 40 günlük ve gazi çok var damla kullanıyorum ama fayda etmedi bir tanıdığım yarım çay bardagi su yarım çay kaşığı kimyon yarım çay kaşığından biraz fazla şeker kaynatıp çocuğa damla damla gunde 3 kere verin dedi ama içim rahat etmedi sizlerden yapan varmı
Dünden beri ara ara kusuyor yatirinca şimdi kafasının altına yastık koydum hafif yüksek olsun rahatlar kusmaz diyeAsla boyle.bir şey yapmayın doktora sormadan. Sut veriyorsaniz siz kimyon koyun yiyeceklerinizi ama doktora sormadan biri demisle başlayan cümleler kötü oluyor sonra. Kiraz cekirdegi kemeri var kontrolü şekilde onu da sorup kullanblrsnz.
Kafasının altına yastık şeklinde değil yatağın altına bir şey koyup o şekilde yükseltin yatağı.Dünden beri ara ara kusuyor yatirinca şimdi kafasının altına yastık koydum hafif yüksek olsun rahatlar kusmaz diye