gaz gaz gaz :(

benimkine yag mag fayda etmio gokyuzu illlaki kucakta gezdireceksin.en son bio gai die bi gaz damlası verdi doktor daha fena gazlandı umarım bu günler biraz daha çabuk geçer.

aktardan aldık ama faydası yok
ilk sürdugumda hemen uyudu dedım herallde yagdan meger saatı gelmıs uyumus
dün yıne sürdum hıç faydası yok

:KK1: ne yapcez biz bölee yaa bazen merak ediyorum herkes mi bölee büyütüo acaba benimkininmi çok gaz problemi var die gerçi bizim bu hafta aşı yapıldı birazda ondan durmuo.

bizimde aşımız bu hafta yapıldı ama bilmıyorum ondan mı
nasıl bi gaz bu saatlı gelıyo hergün saat 8 ..11 arası
saat 8 oldumu baslıyo cıglık cıglıga aglıyo hiç bişeyde fayda etmıyo
ne zaman gecicek bu durum yaa

yani inş. bizimkiler 3 ay sonra geçer 6 ay 9 ay sürenlerde varmış umarım okadar sürmez yani sürmesin Allah ım nolur:KK25:

Arkadaslar bende birşey duydum onu paylaşmak istedim.Bebek ılk dogdugunda agzına 1 damla soda verılırse ılerde hiç gaz sorunu olmuyormus.Böle bişi duyan ya da deneyen war mı ?:97:

Aylarca gaz sancısından sabahlara kadar kucakta gezdi yavrum oda yetmezdi arabaya biner gezerdik.çok gaz damlalarını denedim kendimde gaz yapan şeylerden uzak durdum ama yok yok.çare olarak biz sapsimlex damlada bulduk .hani bıçak gibi kesti derler ya öyle oldu.fakat düzenli vermek gerekiyor günde 4 kez falan gazı olsada olmasada bitkisel yan etkisi yok .kesinlikle öneriyorum.Tereddütsüz kullanın ama lütfen düzenli verin günde 4 kez olarak.

Arkadaslar bende birşey duydum onu paylaşmak istedim.Bebek ılk dogdugunda agzına 1 damla soda verılırse ılerde hiç gaz sorunu olmuyormus.Böle bişi duyan ya da deneyen war mı ?:97:

:KK53: soda mı ? benim kızım 5 aylık ben içerken istiyor gene de tattırmıyorum bile .Yeni doğan bebeğe zararı olabilir bence.bEN bi damla narsuyu verdim.İlk iki ay rahat ettim ama sonra gene gazımız vardı ama o da ben gazını tam çıkaramadığımdan oldu.Zinco damla kullandık.O da daha da huysuzlaştırdı.Rezenenin faydasını görmedim ama papatya çayı süper iyi geldi bize

arkadaşlar bu bio gai die gaz damlasını kullananlar bence kullanmasınlar dün ben bi bardak suya damlatım içtim.ölecektim az daha mide ve karın agrısından bebekler ne yapsın zaten bebegime ilk verdigimde çıldıracakmış gibi olmuştu dün anladım sebebini eger böle çok sancılatanlar varsa vermeyin ben denedim kendimde tecrübe ile sabit yani:KK1: çok felaket agrı yapıo mide agrısı ve karın uuff:KK52:

Ben bir şeyi merak ediyorum kızlar, bebekleriniz emzik alıyor mu? Bizimki almamıştı, son zamanlarda yavaş yavaş tutturmaya başladım ve gazını daha kolay çıkarıyor gibi gelmeye başladı, bi de gündüz uykusuna ancak emzik vererek yatırabiliyorum yoksa kucaktan inmiyor. Gazın kolay çıkması büyümesinin de etkisi olabilir tabii ama emzik kullanan bebeklerde de sorun derecesinde gaz var mı acaba??
Bu arada Sab Simplex'i ben de kullandım, hakikaten düzenli kullanınca epey etkiledi..

bende hiç bir gaz damlası etki etmio malesef.benim bebegim emzigi almıo bi türlü şekerli suya bile batırdım ama yok imkanı yok almıo biraz alıo emio sonra geri atıo zorla verince kusacak gibi oluo o yüzden artık vazgeçtim ama alsa iyi olurdu tabi agladıgında tıkardım agzına aaah ahh

X