gaz gaz gaz bitmiyo acil yardım tecrübeli anneler

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
:çok üzgünüm:kızlar bebeğim çok gazlı 2 aylık oldu gazı öldürdü yavrumu bilinenleri yapıyom işe yaramıyo baska öneri lütfen çok acil tecrübeli anneler

zinco bizimkine cok iyi gelmişti canım
ayaklarına karnına uzaktan kurutma makinası ve bebek jimnastiği de iyi geliyor
ama zinco yu tavsiye ederim

ilaç olarak isim veremeyecegim ama karnına sıcak havlu koy
birde bebek jimlastikleride iyi geliyor,ben karnının agrını farkedince hemen altındakini çıkarıp bacaklarını çıplak bırakıyorum bi saga bi sola çeviriyorum,yüzüstü yatırıyorum ,hareket edincede gazlarını kolay çıkaır bebekler

Aynısını yapıyorum ilaç kullanmıyorum.

Vallahi Benimde Oyleydi Kizim Gaz Gaz Cakmak Caksan Ucucakti Havaya Yavrum Ne Aci Cekti Icim Gitti Simdi 46 Gunluk Gunduzleri 1saat Yuzustu Yatiriyorum Geceleride 1saat Vallhi Ilac Gibi Geldi Birde Bir Gece 1e Kadar Agladi Ust Katimda Hindistanli Bir Komsum Var O Indi Dedim Olecek Sancidan Kadin Bildigimiz Kimyonu 1cay Kasiginin Ucunla Sicak Suya Atti Yarim Cay Bardagina Sonra Tulbentle Suzdu Icine Cok Az Seker Koydu Ama Cok Cok Az Icirdik Kasikla 10dk Sonra Bir Gaz Cikti Buyuk Insan Gibi Defalarca Catliycakmis Kiz Nerdeyse Kuzum Bir Rahat Etti Uyudu Sabaha Kadar Inanamadim Kadin Biz Ilac Vermeyiz Bunu Yapariz Dedi Gozumle Gormesem Inanmazdim Kizin Gaz Sesini Yan Odadan Duyardin Oyle Bir Cikti Ama Artik Gaz Olayimiz Pek Kalmadi Yuz Ustu Yatma Olayi Iyi Oldu...

canım ben cok cektım oğlumdan sabaha kadar aglıyodu çözum NURSE HURVEYS adlı bitkısel surup var dene mutlaka süper 3kasık ver gunde korkma internettede var adını yaz incele once kullanan annelerde anlatıyor sitesinde

cnm metsil kullan ve rezene ver gerısı bılınen yontemlerı yap ıyı gelır ozellıklede dus ıı gelır

canım rezene çayıı ver oda iyi geliyo.. bide bebeginiyüz üstü yatır gazını daha rhat çıkarır..

saolun kızlar öncelikle zinco metsil rezene masaj banyo anason aklınıza ne geliyosa yaptım yüz üstü yatırmayı nadir yaptım onu sıklaştırırım bide kimyonu duydum ama denemedim çok darda kalırsam denerim şimdi hint cevizi aldım rendeleyip bir tutam sütüme katıp veriyorum sadece sabahları bide günde 3 yada 4 defa milupanın rezene çayını vermeye başladım sanki gazdan kurtuluyoruz gibi cevap yazan herkese çok teşekkür ederim allah kimsenin bebeğine acı çektirmesin yavrularımızı bize bizi onlara bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…