- 11 Haziran 2009
- 91
- 2
- 96
Akşam 7-8 gibi başlıyor mücadelemiz. Zinco işe yaramadı, sab siplex tam tersi kabız yaptı ( bazı bebeklerde yaparmış ) nurse harvers aldım ki en etkisiz bu gibi. Karna sıcak su, saç kurutma makinası, ayakta gece bire kadar sallanıyoz öyle uyuyoz. Bi de emziği tutmuyor atıyor ama emziksiz de uykuya dalmıyor. Bir elim emziği tutarak ayakta sallıyorum. Ne bel kaldı ne sırt.Uyuduğunda da uyku boyunca kıvranıyor. Üzülüyorum çok onu öyle görünce. Ben kendime o kadar dikkat ediyorum. Bu sıcakta soğuk içmiyorum, dondurma, çikolata, çay, kola, baklagil,baharat yemiyorum. Sonuç gece birde yorgun düşmüş bir anne ve bebek. Bi de kızlar gazsız olur diyolar ! En son naturpy milk tea diye bi çay varmış. Sütüm var ama bu çay hem sütü arttırıp hemde kalitesini arrıyormuş ve kullananlarda gaz sorunu kalmamış. Sırf bu yüzden sipariş ettim. Bikaç güne gelir yazarım sonucunu. Aramızda başka gazla mücadele yöntemi önerecek olan var mı? Bu çayı kullanan var mı? Faydasını gördüğünüz ilaç? Bebeğim 2 aylık. Gaz probleminiz ne zaman bitti?