Gaydırı Guppak Cemile

söylicek bişey bulamıyorum bütün tadım kaçtı benim ya. allah korusun kardeşiminde başına gelebilirdi. 2. öğretimde olduğu için geç geliyo bazen çoğunlukla da vasıta bulmakta zorlandığı için. konduramıyorum düşününce kan beynime sıçrıyo

Şimdi kk'nın bütün geyik gurubuna sesleniyorum :1closedeyes:

bu topiği görüpte girmez msj yazmasanız tüm repleriniz eksi olsun kötükedihüso
olamaz çünküm şimdi gördüm bu topinği :roflol:
msj sayınız düşsün,kuzum sizi banlasın:roflol:banlanammam her yerde varım gibi :roflol:

yağmurlu havada taksi bulamıyıp sırlı sıklam olunkaydirigubbakcemile2 yağmurlu havada markete bilem gitmiyom koçişime sipariş veriyom:roflol:
partonunuz ikramiye vermesinkötükedihüso patron eşim oldugu için ikramiyemi vermemezlik yapamaz aç kalır :roflol:
yediğiniz çift kaşarlı tost tek kaşar olsun olsun anam olsun ikisinide yerim :roflol:
eh geldik işte:roflol:

Son düzenleme:
ben şimdi kaçmak durumundayım siz kendi topiğiniz gibi rahat edinkaydirigubbakcemile2
çıkarken kapları sıkı kilitelyin hırsız neyim giremsin topiğe:roflol::roflol:

bende oooşbuldum :jeyyar:
ama ben görene kadar ohooo almış başınızı gitmişsiniz kaydirigubbakcemile3

ben şimdi kaçmak durumundayım siz kendi topiğiniz gibi rahat edinkaydirigubbakcemile2

merak etme sen sıkı sıkı kapuları kitleriz
sinek bilem giremez :roflol:

nereye nan taze kan bulmaya mı gidiyon-tatlicadiarzu-

(2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
lady34, raziyee

la raziye peşimde mi dolaşiin nee -tatlicadiarzu-

yoook o raziye biraz önce de bizim topicteydi ama adını yazınca kaçtı anlamadım gitti :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…