varyaaaa 2 çift msj yazıcam şurada deminden beri uğraşıyorum bebişin gözlerini kapattımm kulaklarınıda kapatıcam şimdi beni duymasın :asigim:
Ablasının güzelleriiii Ezbuzum tatlımm bu konuyu çok sevdim ara ara uğrayacağım butün canlar burada:asigim:
varyaaaa 2 çift msj yazıcam şurada deminden beri uğraşıyorum bebişin gözlerini kapattımm kulaklarınıda kapatıcam şimdi beni duymasın :asigim:
Ablasının güzelleriiii Ezbuzum tatlımm bu konuyu çok sevdim ara ara uğrayacağım butün canlar burada:asigim:
oh be.. ayların içimde birktirmiş olduğu geyiği sonunda dışa vurabildim :jeyyar:
artık gidebülür müyüs pekü :roflol::roflol:
müsaden olursa
ben şimdi gördüm geldim ama oooho almış başınızı gitmişsiniz valla nereden tutucam ipin ucunu bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
gelişin muhteşem oldu cemileyledelikafadulden
uzgunum buraya düşen bir daha kurtulamyor-tatlicadiarzu-
bu bir geyik laneti bir kez msj yazdınmı ölene kadar burdasın demek:roflol::roflol::roflol:
:mymeka:Bak bu ezbuz güççük bebişin terbiyesini bozcek
Fazla özletme kendini yavru kuşgamyoncuiremsu
Bu arada kırmızı ile boyadığım tüm canlar derkenşakkıdı bence eyi düşün derim,son kararınmıdelikafadulden
ben şimdi gördüm geldim ama oooho almış başınızı gitmişsiniz valla nereden tutucam ipin ucunu bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
ezbuz kasırgası :roflol::roflol::roflol:
bndee geldmmmmm
oh be.. ayların içimde birktirmiş olduğu geyiği sonunda dışa vurabildim :jeyyar:
azdın kızım sen iyice :mymeka::mymeka::mymeka:
Patlayacaktın dimi :icecream:
Hee azdım nolcak olum duyan da bişi var zannetcek :mymeka: