- Konu Sahibi alternatftp
.....................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yazmayı düsünüyordum bi ara ama bana mülakat var dediler bir de sadece çarşamba günleri izinleri oluyormuş gibi seyler duydum üniversite okuyacaksam özgür olmalıyım dedim üzerine düsmedim ama benim de gercek bir kaynaktan bilgim yok bunları bana GATA tıp ta okuyan bir arkadasım söylemiştibilmiyorumkismile
eğer hemşirelik düsünüyorsan hacettepeyi de düşün derim yanılmıyorsam yakındı sıralamaları. bide 2. bölümden aldıgı için yüksek hemsire diye mezun olunuyor yanılmıyorsam ama arastır bi =)
senin sıralaman kaç cnm? nereleri düşünüyorsun istersen yardımcı olabilirim...
.....................benim halam hemşire ona sorduğumda 2. bölümden alan üniversitelerden mezunlar yüksek hemşire oluyor dedi. bu yönden Sivas ın olması iyi ama ben ailemden okadar uzakta yapamam ya da büyük sehirlerde okumak istiyorum diyorsan 1. bölümden de tercih yapmalısın, benim 1. bölüm 20.000, 2. bölüm 23.000 di ve ben sayısalı seçerken hemşireliği düşünerek seçtim bence sağlık sektörü her zaman daha avantajlıdır. ben seni etkilemek istemem tercihlerinin sonucunu görecek kişi sensin, 1. bölüm sıralaman kaç cnm ben o dediğim yere bi bakayım kaçla alıyor...
ya night mare eğer gata da okursan ne olur biraz insaflı ol ve güler yüzlü.öylelerine ihtiyacımız var benim babam subay o yüzden hep gidiyoruz fakat kraldan çok kralcı kesilip bize bir hava atıorlar ya bir somurtuorlar bir dövmedikleri kalıyor ya
ya night mare eğer gata da okursan ne olur biraz insaflı ol ve güler yüzlü.öylelerine ihtiyacımız var benim babam subay o yüzden hep gidiyoruz fakat kraldan çok kralcı kesilip bize bir hava atıorlar ya bir somurtuorlar bir dövmedikleri kalıyor ya