• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GATA'da okuyanlar veya bilgisi olanlar lütfen bakın..

her duyduğuna inanma bence.. eğer sen gerçekten istiyorsan sana zaten o zor yanları görünmez bile ;)

ben de yazmayı düsünüyordum bi ara ama bana mülakat var dediler bir de sadece çarşamba günleri izinleri oluyormuş gibi seyler duydum üniversite okuyacaksam özgür olmalıyım dedim üzerine düsmedim ama benim de gercek bir kaynaktan bilgim yok bunları bana GATA tıp ta okuyan bir arkadasım söylemiştibilmiyorumkismile

ben de yazmayı düsünüyordum bi ara ama bana mülakat var dediler bir de sadece çarşamba günleri izinleri oluyormuş gibi seyler duydum üniversite okuyacaksam özgür olmalıyım dedim üzerine düsmedim ama benim de gercek bir kaynaktan bilgim yok bunları bana GATA tıp ta okuyan bir arkadasım söylemiştibilmiyorumkismile

anladım canm ben de senin gibi birilerinden bişeyler duyuyorum vazgeçiyorum.ama hala tercih yapmş değilim bilmiyorumkismile

eğer hemşirelik düsünüyorsan hacettepeyi de düşün derim yanılmıyorsam yakındı sıralamaları. bide 2. bölümden aldıgı için yüksek hemsire diye mezun olunuyor yanılmıyorsam ama arastır bi =)

senin sıralaman kaç cnm? nereleri düşünüyorsun istersen yardımcı olabilirim...

76.000 canım hemşirelikte kararlıyım ama il olarak kararsızım işte..bazı üniler 1. bazıları 2. sınavla alıyr.2. sınavla alanlar daha kaliteliler.bunlar da hacettepe, gazi, ankara, gata, maramara, atatürk(erzurum), süleyman demirel(ısparta), cumhuriyet(sivas)..diğerleri ilk sınavla alıyr.şimdi burdan ankarada olanları (gatada kararsızm) tabi isterim ama onların puanları yuksek.sivas çıkacak gibi geliyo bana nasıl sizce ? :/

benim halam hemşire ona sorduğumda 2. bölümden alan üniversitelerden mezunlar yüksek hemşire oluyor dedi. bu yönden Sivas ın olması iyi ama ben ailemden okadar uzakta yapamam ya da büyük sehirlerde okumak istiyorum diyorsan 1. bölümden de tercih yapmalısın, benim 1. bölüm 20.000, 2. bölüm 23.000 di ve ben sayısalı seçerken hemşireliği düşünerek seçtim bence sağlık sektörü her zaman daha avantajlıdır. ben seni etkilemek istemem tercihlerinin sonucunu görecek kişi sensin, 1. bölüm sıralaman kaç cnm ben o dediğim yere bi bakayım kaçla alıyor...

benim halam hemşire ona sorduğumda 2. bölümden alan üniversitelerden mezunlar yüksek hemşire oluyor dedi. bu yönden Sivas ın olması iyi ama ben ailemden okadar uzakta yapamam ya da büyük sehirlerde okumak istiyorum diyorsan 1. bölümden de tercih yapmalısın, benim 1. bölüm 20.000, 2. bölüm 23.000 di ve ben sayısalı seçerken hemşireliği düşünerek seçtim bence sağlık sektörü her zaman daha avantajlıdır. ben seni etkilemek istemem tercihlerinin sonucunu görecek kişi sensin, 1. bölüm sıralaman kaç cnm ben o dediğim yere bi bakayım kaçla alıyor...
.....................

Son düzenleme:
içine sinmediyse bidaha düşün + ve - leriyle ona göre karar ver cnm sonra pişman olma benim gibi.dilerim tercihinde en çok istediğin yer tutar kaydirigubbakcemile2

ya night mare eğer gata da okursan ne olur biraz insaflı ol ve güler yüzlü.öylelerine ihtiyacımız var benim babam subay o yüzden hep gidiyoruz fakat kraldan çok kralcı kesilip bize bir hava atıorlar ya bir somurtuorlar bir dövmedikleri kalıyor ya

ya night mare eğer gata da okursan ne olur biraz insaflı ol ve güler yüzlü.öylelerine ihtiyacımız var benim babam subay o yüzden hep gidiyoruz fakat kraldan çok kralcı kesilip bize bir hava atıorlar ya bir somurtuorlar bir dövmedikleri kalıyor ya

canm gata konusunda kararsız olan nightmare değil benim..çok havalılar diyosun yani? e tabi öyle insanlar da çok ne diyelm..

bende gitmiştim o hastenelere, evet hastanede güler yüz çok az ki zaten askeriye ciddiyeti sever galiba bu yüzden eğitim de ona göre veriliyor yoksa oradaki insanların hepsinin insafsız olmasına imkan yok.babanı tanımıyorum ama ben kendi cevremden biliyorum biraz sert oluyorlar...

Back