gata endokrinoloji bölümü ve sürece dair...

ecaz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
1
0
6
34
İstanbul
Merhaba kızlar,
Spora gitmeme rağmen kilo verememe şikayetimle doktora gittim. Prolaktin ve TSH hormonlarım yüksek çıktı. Zaten regl düzensizliklerim vardı. Yumurtalıklarıma bakıldı ve sorun yok çok şükür. Dostineks kullandım bir kutu. Daha sonra her ay aynı vakitte regl oldum ancak prolaktinim regl dönemime rağmen yüksek çıktı. ayrıca kulak arkamda, kafamda,boynumda sivilce vs. de oldu. kilo alıyor ancak veremiyorum. klasiktir ya ne yiyorum ki fazladan diye denir ya ben gerçekten annem babam ne yiyorsa fazlasını yemiyorum, su ve sodanın dışında hazır gıda kullanmıyorum, paketli yiyecekler yemiyorum. dışarıda bile yemem gerekirse en az işlenmiş şeyler yiyorum. aile hekimimize genel olarak durumu anlatmak için gittim ve regl olabilirsin ama yumurtlamıyor da olabilirsin dedi. biraz moralim bozuldu açıkçası. bana endokrin bölümüne gitmemi önerdi aslında başkenti önerdi ancak randevu yok ve bir muayene 200 lira sigortalı olduğum için. şu anda okulum olduğu için çalışamıyorum ben de gata endokrinolojiden randevu aldım. buraya giden, deneyimlerini paylaşmak isteyen var mı? sürece dair hiçbir fikrim yok boş sella sendromu olabilir dendi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…