• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier yeni seri çarpıcı renkler 7.0 yoğun kumral deneyen var mı?

sanırım 6.0 yoğun kumralla boyadınız bunu arkadaşım boyadı gerçekden hoş bir renk oldu koyu değil yani 7.0 no ise daha açık bir renk çıkarır koyu sarı açık kumral gibi 6.0 no ise kumral renkde akma paylarınıda düşünün açılıcak renkler:34:

evet 6.0 dı.
dediğinize katılıyorum boyalarda akma payını kesinlikle hesap etmek gerekiyo çünkü 6.0 7.0a dönüşüyor akınca

herkese selam arkadaşlar. benim saçım kızıldı baya açıktı snra saçımı palettenın çikolata kahvesiyle boyadım ortaya çok koyu bir renk çıktı arada kızıl yansımalar olmakla beraber yer yer sihayımsılıkta var ben bu kadar koyu olcagını tahmın etmemıstım. şimdide garnier 7.0 kumral boyasını aldım sürmeyi düşünüyorum saçımın rengi açılır mı sizce kuaför bana fındık kabuguyla boya dedı ama o da çok sarı gibiydi cesaret edemedim sizce kumral koyumu olur yoksa açar mı.

ben kullandım garnier çarpıcı renkler serisini. yalnız, 1 bucuk 7.0 ile 1 bucuk 8.0 i aynı ölçüde karıştırdım. zeminim akmış karameldi. güzel bir ton çıkıyor fazla açık olmadı. ancak ben daha koyu olsun istiyordum. bu sefer 2 adet 7.00 1 adet 1 denicem .

Back
X