• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier yeni seri çarpıcı renkler 7.0 yoğun kumral deneyen var mı?

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Garnier çarpıcı renkler diye yeni bir seri çıkarmış.Ben 7.0 yoğun kumral aldım.Bu akşam yada yarın boyayacağım.Saçlarımı en son yine garnier altın kumrala boyamıştım ve memnun kaldım genel olarak.Akınca çok hoş doğal bir kumral oldu güneşte oldukça iyi parlıyor.Şimdi bunun üzerine yoğun kumral boyayacağım bakalım sonuç ne olacak?

Bu boyanın özelliği rennkler daha yoğunmuş üzerinde öyle yazıyor.Bakalım inşallah güzel olur.Boyayınca resim ekleyeceğim..

o rengi denemedim de bende iki gün önce garnier çikolata kahve yaptım herkes cok begendi çok parlak görünüyomuş öyle dediler cok begendim bende.ilk defa garnier denedim memnun kaldım

Bende altın kumraldan memnun kalmıştım.Açılınca daha hoş bir renk oldu.Üzerine yoğun kumral deneyeceğim bakalım nasıl olacak.Çok merak ediyorum.Peki 7.0 açarmı acaba saçımın rengini.Yada garnier 7.0 boyayan varmı?

Bende altın kumraldan memnun kalmıştım.Açılınca daha hoş bir renk oldu.Üzerine yoğun kumral deneyeceğim bakalım nasıl olacak.Çok merak ediyorum.Peki 7.0 açarmı acaba saçımın rengini.Yada garnier 7.0 boyayan varmı?

inşallah istediğin renge ulaşırsın hiç anlamıyorum boya renklerinden falan :1:

bu marka gerçekten yoğun ötesi önceden sarı saçlarıma hafif kızıllık katsın diye turuncu bakır eklerdim başka bi markadan o gün o yoktu garnier aldım kücük parmagımın yarısı kadar koydum sarı boyama kafam oldu nar çiçeği gibi bi hafta elma şekeri gibi dolaştım ondan bu boyadan tırsıyorum ben :1:

Bu serinin özelliği yoğun renk pigmentleri ve çiçek yağları içeriyormuş.Çok yoğun bir kumral olucam desene:1:

kızlar şuan kafamda garnıer yoğun kumralla boyalı şekilde bekliyorum inşallah güzel bir ton çıkar...nedense korkuyorum.
:26:

Evet ben boyadım saçlarımı yoğun kumrala kızlar.Önceden saçımda altın kumral vardı.Yıkadıkçada iyice açılmıştı rengi doğal güzel bir kumral olmuştu.Üzerine bu yoğun kumralı uyguladım.Sonuç hiç istediğim gibi olmadı.sadece diplerim biraz açıldı.Diğer yerler daha mat ve koyu bir renk oldu.Hiç beğenmedim hiç hoşuma gitmedi.Dipler açık ortalara doğru mat soluk koyu bir renk..1-2 hafta bekleyip gittim bitkisel bir boya aldım tanıdığım bir kozmetikçiden.Açık akaju kahveye boyadım saçımı.Güzel oldu.En azından parlak kızıl yansımalı bir kahverengi oldu saçlarım.

arkadaşlar başka renkler deneyen oldumu? ben iki renk karıştırmayı planlıyorum. zaten saçıma bir kutu boya yetmiyor. bir kutusunu küllü bir ton bir kutusunu doğal bir ton alırım diye düşünmüştüm. diğer color natural serisinden farkı ne acaba? deneme yapalım derken palyocaya donmeyelım:D:D:D

ben o boyamı bu boyamı şu renk mi bu renkmi derken yoğun koyu kumralını aldım bu serinin annemin saçlarını
garnier ile boyadığım için tereddüt etmedim hiç boyadım başlarda koyu kahve tonlarında oldu hızla açıldı ve
çok güzel bir kumral oldu saçlarımda turunculuk vardı onuda büyük ölçüde kapadı hala turuncu yansımalar var
kesinlikle diğer boyaların kumrallarından daha güzel saçlarımıda yumuşacık yaptı ben memnun kaldım :)

ben o boyamı bu boyamı şu renk mi bu renkmi derken yoğun koyu kumralını aldım bu serinin annemin saçlarını
garnier ile boyadığım için tereddüt etmedim hiç boyadım başlarda koyu kahve tonlarında oldu hızla açıldı ve
çok güzel bir kumral oldu saçlarımda turunculuk vardı onuda büyük ölçüde kapadı hala turuncu yansımalar var
kesinlikle diğer boyaların kumrallarından daha güzel saçlarımıda yumuşacık yaptı ben memnun kaldım :)

sanırım 6.0 yoğun kumralla boyadınız bunu arkadaşım boyadı gerçekden hoş bir renk oldu koyu değil yani 7.0 no ise daha açık bir renk çıkarır koyu sarı açık kumral gibi 6.0 no ise kumral renkde akma paylarınıda düşünün açılıcak renkler:34:

Back
X