Lekeler, Çiller GARNIER Saf & Temiz 3'ü 1 arada deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ZevMBM teşekkür ederim cevabın için bakalım bir hafta daha kullanıcam geçmezse bırakmak zorunda kalıcam

clean clear ürünlerini denemiştim hep, bugün bunu aldım. Almayacaktım ama clean bulamadım aldığım mağazada.Kalmamış bende bunu almak istedim. Az önce denedim inşallah iyi gelir cildime.. pamuksu yaptı

Yuzumde sivilce oldukca fazla ve yuzumde soyulmalar oluyor pul pul bende kullanabilir miyim garnier i etkisi oluyir mu

ben çok memnunum. etkisini 2 yıl düzenli kullanımdan sonra aldım orası ayrı. her sabah kullanıyorum, aynı markanın yeşil toniğinide gece yatmadan sürüyorum

kızlar burun üstündeki siyah noktalar icin ise yarar mı indirime girmiş de bir de acaba benim cildim kuru ve seboreik dermatit 'im var bir sıkıntısı olur mu dersiniz ..alternatif bir ürün oneriniz varsa onu da alırsam sevinirim tabi ..

Benimde t bölgem cok yağlı yanaklarım kuru. Burnumun kenarında siyah noktalar var sadece t bölgemi kuruturmu acaba

Bende kullandım evet renk tonunuzda bir değişik oluyor fakat yüzüm pürüssüzdü şimdi sivilce dolu ve ayrıca göz çevresi ve elmacık kemiği kısmında kıllarda renk değişimi oldu kesinlikle önermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…