kızlar benim cildimde son 2 aydır küçük küçük beyaz sivilceler çıktı, iz de bıraktı yaa ağzımın kenarlarında özellikle.. sıkıyorum, iyice temizliyorum, üstüne de kolonya sürüyorum.. 1 ay sonra aynı yerden tekrar.. kökten çözer mi bu ürünler :/
eğer akne sorunu yaşıyorsan kullanma derim. ben de bir ara denemek için almıştım. tek tük sivilcesi çıkan insandım kullandıkça bütün yüzüme yayıldığını fark ettim. siyah noktaları da geçirmek yerine daha belirgin hale getirmişti. sonradan öğrendim ki mesele üründen değil cilt tipinden kaynaklanıyormuş. doktora peeling yapıyorum ama yine de azalacağına artıyor demiştim de fırçayı yemiştimsivilceli ciltlerde peeling meğer daha kötü sonuçlar verirmiş, derinin altında uyuyan sivilceleri de uyarır çıkmasına neden olurmuş. sivilceleri artırdığını söyleyenler de muhtemelen benim gibi olanlardır. diğer kişilerde nasıl sonuç verir bilemem tabi.
Arkadaşlar merhaba,bugün Garnier saf temiz 3ü 1 arada aldım.Kullanmadan önce yorumlara göz atmak istedim.Cildim yağlı.Günlük makyajımda bile hemen yağlanıyo ve parlıyo iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor ve makyaj akıyor yağ yüzünden.Benim yüzümde her hangi bir siyah noktadır falan yok.Çil de yoktu.Ama yaz dolayısyla güneş etkisiyle yavaş yavaş artık bendede az az çıktı.Çok görünmesede yaz günü hergün makyaj yapamıyorum ve iğrenç duruyor yüzümde.Acaba bu ürünün çilleri geçirme özelliği veya kapatma özelliği var mıdır? Ve bir kaç yorumda bende sivilce çıkardı dediler.Bunu merak ediyorum.Bende de çıkartabilir mi?Lütfen yardımcı olun..teşekkürler..