• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier Romantik bakır mı ? Palette Tarçın Bakır mı ?

CartaMagna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
197
2
26
Gaziantep
Saçlarımı uzun akıtma mücadelemin sonunda bakıra çevirmek istiyorum.
Romantik bkır ve tarçın bakır arasında kaldım.
Romantik bakırda sanırım biraz karamellik var. tarçın bakırda sarı yansımalar var.
Deneyenler olumlu olumsuz fikirlerinizi paylaşır mısınız ? :)

Romantik bakırda sanırım biraz karamellik var. tarçın bakırda sarı yansımalar var.

Ben hiç denemedim ama yine de fikrimi paylaşmak isterim:) Renkleri tam bilmediğim için googledan yararlandım. Ancak tarçın bakır daha iyi gibime geldi çünkü romantik bakır resmen turuncu. Bir de saçının alt taban rengide önemli diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım fikrin için.
Ama sanırım ben bu kez romantik bakır deneyeceğim.
resimleri ben ekleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar;

Ne yazık ki kutunun üstündeki renklere aldanıyorsunuz :( İşte tutacak olan renkler; bu 8.4
$pr_01_608_min.webp
bu 8.77
Eki Görüntüle 729766

Tabi bir de alt zeminiz ne renk bilmiyorum. Daha koyu ya da daha açık da tutabilir. Boya konusunda uzman sayılırım, açtığım konuda sizin gibi arkadaşlara yardım ediyorum. Lütfen kutunun üzerindeki resme aldanmayın.

Merhabalar;

Ne yazık ki kutunun üstündeki renklere aldanıyorsunuz :( İşte tutacak olan renkler; bu 8.4
Eki Görüntüle 729765
bu 8.77
Eki Görüntüle 729766

Tabi bir de alt zeminiz ne renk bilmiyorum. Daha koyu ya da daha açık da tutabilir. Boya konusunda uzman sayılırım, açtığım konuda sizin gibi arkadaşlara yardım ediyorum. Lütfen kutunun üzerindeki resme aldanmayın.

Çok teşekkürler paylaşım için.
Sarıyla karıştırmamı önerir misiniz peki iki boyadan herhangi birini tonu daha açık olur mu ?

Çok teşekkürler paylaşım için.
Sarıyla karıştırmamı önerir misiniz peki iki boyadan herhangi birini tonu daha açık olur mu ?

Mümkünse istediğiniz tonu bir ünlünün fotoğrafını buraya yükleyin o zaman daha iyi yardımcı olurum. Tabi bir de lütfen saçınızın fotoğrafını -GÜNIŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok) yükleyin.

mrb BEN ROMANTİK BAKIR RENGİNİ ÇOK BEĞENDİM AMA SİZ KUTUNUN ÜSTÜNDEKİ RESME ALDANMAYIN DEMİŞSİNİZ.PEKİ BEN O RENGİ NASIL ELDE EDEBİLİRİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ.YOGUN BAKIRLA TARÇIN BAKIRINI KARIŞTIRDIM GÜZEL OLDU AMA DAHA SONRA SULTAN BAKIRINA BOYADIM LOREALİN AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ KUTUDAKİ RESİMLE HİÇ ALAKASI YOK ŞUAN KUMRAL GİBİ BİŞEY SAÇIM.RESİM NASIL YÜK. BİLMİYORUM OYÜZDEN GÖNDEREMEDİM.AMA BİLİYOSANIZ EGER ROMANTİK BAKIR NASIL ELDE EDEBİLİRİM YARDIM:)LÜTFEN.

Saçınızı yükleyince emin olun yardımcı olmaya çalışacağım.
NOT: 07.06.2013 saat 17.00 ile 10.06.2013 saat 12.00 arası yokum.

mrb BEN ROMANTİK BAKIR RENGİNİ ÇOK BEĞENDİM AMA SİZ KUTUNUN ÜSTÜNDEKİ RESME ALDANMAYIN DEMİŞSİNİZ.PEKİ BEN O RENGİ NASIL ELDE EDEBİLİRİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ.YOGUN BAKIRLA TARÇIN BAKIRINI KARIŞTIRDIM GÜZEL OLDU AMA DAHA SONRA SULTAN BAKIRINA BOYADIM LOREALİN AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ KUTUDAKİ RESİMLE HİÇ ALAKASI YOK ŞUAN KUMRAL GİBİ BİŞEY SAÇIM.RESİM NASIL YÜK. BİLMİYORUM OYÜZDEN GÖNDEREMEDİM.AMA BİLİYOSANIZ EGER ROMANTİK BAKIR NASIL ELDE EDEBİLİRİM YARDIM:)LÜTFEN.

arkadaşlar merhaba benim saçlarım sarıydı yaklaşık 2 yıl kullandım daha sonra sıkılıp koyultamk istedim kuaföre gittim bakır kızılına çevirdim ardından 2hafta sonra palette tarçın bakıra boyadım 4-5 ay ayda 1 kere sürekli dibi çıktıkça boyadım komple saçlarımın altı karemel şu an zemini sarı olduğundan dipleri bakır kızılmsı oldu fakat şimdi romantik bakır aldım garnierın ona boyamak istiyorum karamelimsi ton olması ve diplerimle uçları aynı olması için sizce nasıl olur bana bir fikirnizi söylermisiniz.teşekkürler şimdiden

Back
X