Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier Color Shine

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
448
merhaba. amonyaklı boyaların kokusu ve saça zarar vermeleri nedeniyle amonyaksız boyaları araştırıyorum. şimdiye kadar sadece natural colors organic denedim. garnier color shine da dikkatimi çekti...beğendiğim renkler:

bu boyayı ve renkleri deneyenler tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim

ben ortadaki renge boyadım saçlarım byadan dolayı açık renkti diplerimde koyu kestane(orjinal saç rengim). boya kutusunun üzerinde koyu saç renginde denemeyin yazıyor. şöyle ki uçlarım açık renk olduğu için tuttu diplerim hiç bir farkı olmadı. bu boyanın o yönü var. koyu renklerde tutmuyor.

sağol canım bilgilendirdiğin için...saç diplerim benim de koyu kestane, uçlar açık karamel...çok kötü olur o zaman eğer bu boyayı kullanırsam...

bu tonlar lorealde de var ama amonyaksız demişsin niye castinglere bakmıyorsunki hem bu boyada amonyaksız falan değil,bunu değil de garnier nutrisse serisinden kullanmıştım bidaha da kullanmadım alerji riski var şiddetle tavsiye etmiyorum bu markayı

ben saçlarımı siyaha boyuyorum yaklaşık 1 buçuk senedir.şimdiye kdr koleston,natural colors garnier color naturals kullandım.garnier aralarında en güzeli ve uzun zamandır bu markayı kullanıyorum.bu da yeni çıkmış sanırım garnier color shine amonyaksız olması ve kızılcık yağının faydalarını falan okudum bu sefer de bundan aldım ama dip boyamı dün yaptım garnier color naturals ile.bu garnier color & shine bugün aldım 2 ay da bi dip yapıorum boyadığımda sonucu yazarım inş. memnun kalırım bende şiddetle garnier ı tavsiye ediyorum asla vazgeçmem piyasadakilerin en iyisi ben siyahını kullanıyorum kızlar.öbür renkleri hiç denemedm bilemicem

bende biraz önce bakır kahvesine boyadım.fakat saç diplerim kendi saçım uçları kestane boyalı olduğu için iki renk oldu.uçlar daha koyu bakır dipler daha bakırımsı oldu.çok kötü değil ama daha farklı hayal etmiştim

yazmayı unuttum.boya gerçekten kaliteli.içinden çıkan şampuanıda yumuşacık yapıyor saçı.daha öncedende gece kızılını kullanmıştım.ondan çok memnun kalmıştm.

garnie yogun kumral annemın sacını boyadık kasıntı ve yanmadan mahvoldu kadın baska boyalarda olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…