- 6 Şubat 2010
- 442
- 7
- Konu Sahibi CristalKelebek
Yaş sınırı yok gençler için de ideal bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta aldıgım garnıer bb kremı kullandıgımdan berı yuzumde pek bı degısıklık olmadı gercı daha 1 hafta oldu .. Fakat nemlendırıcı özellıgı pek olmayan bı urun kuru cıltlere pek önermem acıkcası altına nemlendırıcı surup kullanılması da sacma olur dıye dusunuyorum . Renkli olması benı bıraz cektı acıkcası ..Kullananlar varsa yorumlarını paylasabılır mı acaba ? :)
ben hiç begenmedim yapısı cok yogun ve kapatıcılıgı az ayrıca yuzde kalıp gbı duruyor yapısından ustelık esmer olmama ragmen orta tonu bıle koyu geldı
bende esmerim banada koyu geldi
acaba bir şans verip açık tonunu da alsam mı diye düşünüyorm:26:
bilmiyorum cnm ama ben hazır yazın bronzlasmısken beyazlamadan bıtırmeye calısıcam bır daha almayı dusunmuyorum
en ıyısı mıssha herhalde ama ona verıcegım parayı da fondotene verırım daha ıyı kapatır
maybelline bb kremi var şu an bende
o daha iyi garnierden ama çok sıvı sürerken damlıyor hep :44:
kızlar anlamadığım bu bb kremler fondoten tarzı bişey mi nemlendirici mi?
canım ben kullanmadım ama çok araştırdım garnierin karma ciltler için olanını kapatıcılığı çok azmış bi de açık tonu beyaz ve buğday tenliler için uygunmuş ama sivilce yaptığı olmuş bazı kişilerde o yüzden ben de cesaret edip alamadım:18:kızlar selamm...
şu BB krem de epey bi kararsız kaldım ama az önce tv de reklamını görünce bi sorayım dedim
hassas ve karma cilt için olanı da çıkmış deneyen oldu mu ya da normalde kullananların yorumu nedir acaba
benim tenim açık renk olduğu için acaba açık tonlu olanı işime yarar mı bide hem fondöten hem de krem işlevi görüyo sanırım
canım ben kullanmadım ama çok araştırdım garnierin karma ciltler için olanını kapatıcılığı çok azmış bi de açık tonu beyaz ve buğday tenliler için uygunmuş ama sivilce yaptığı olmuş bazı kişilerde o yüzden ben de cesaret edip alamadım:18: