Cilt Bakımı Ürünleri garnier 3 ü bir arada bilgi ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Tatli_Civciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
103
2
96
İstanbul
kızlar garnier 3 ü bir arada kullanan varmı. ya ben almak istiyorum
yaşım 16 sadece peeling olarak kullancam büyük ablam maske falan yapıcak acaba kullanan varmı lütfen yazın etkilerini falan

Canım ben kullanıyorum, kesinlikle mükemmel.
Hem peeling, hem maske hemde temizleme amaçlı kullandım.
Cildi pamuk gibi yapıyo, fiyatıda çok uygundu benim aldığımda.
Şimdi nekadar olmuştur bilemiyorum ama.

Çok ahım şahım bişey değil.Ben sabahları temizleme amacıyla kullanıyorum.Yağlı hissi alıyor ama yumuşaklık berraklık vermiyor.

ben çok memnun kaldım öneririm şimdiye kadar bana en iyi gelen ürün bu oldu çok hassas bir cildim var ama ilk kullandığımda bile gözle görülür bir farklılık hissettim yüzümde normalde sivilce çıkardı artık hiç çıkmıyor pürüzsüz oldu cildim.eğer cildin yağlı yada karmaysa kullanabilirsin

arkadaşlar yarın hemen almam gerektiği için buraya da yazıyorum. siyah nokta problemim var ne şekilde, hangi aralıklarla kullanmalıyım bilgi verir misiniz? ayrıca 17 yaşındayım, 20 yaş üstü için diye bir şey gördm. zarar verir mi? teşekkürler

Son düzenleme:
ben de kullanmaya yeni başladım, önce kuruttu ama şimdi cildim alıştı sanırım çok kızarmıyo, nemlendirici kullanmıyordum bepantol aldım bugün bide öyle deneyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…