ben kullanıyorum 17 eylülden bu yana.gerçekten benim cildime çok faydası oldu.sivilceleri falan geçirdi.siyah noktalarımı azalttı ama tamamen geçirmedi.çok güzel temizliyor cildi.her gece kullanıyorum ben de.memnunum yani.cildim karma bu arada zaten yağlı ve karma ciltlere öneriliyor.
Ben bu ürününün temizleyici ve nemlendiricisini kullanıyorum. Ama temizleyiciyi her gece değil haftada 2-3 kez kullanıyorum. Siyah noktalarını çıkarmak için Garnier temizleyiciyi kullandıktan sonra siyah nokta bantlarını kullanabilirsin. (Nivea'nın filan var) Sonra da yüzüne Garnier nemlendirici uygulayabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Başka kullanan yok mu ?
hiç güzel bir marka degıl.marketlerde satılan cılt bakım urunlerıne acıkcası pek guvenmıyorum.ıcınızın garantı olmasını ıstıyorsanız kanımca eczaneden urunler alın...la rohe,vıchy gbı urunler butceye de cılde de uygun
Kızlar aranızda '' Garnier 3 in 1 '' kullanan var mı ? bayanssulusmile
Ben kullanıyorum, yüzüme uyguladığım da siyah noktalar yok oluyor, yüzüm baya temizlenmiş oluyor ama aradan bikaç saat geçince eskisine dönüyor, siyah noktalar yine çıkıyor ortaya... :uhm:
Sizler de de böyle oluyor mu ? Kullananlar memnun musunuz ? bilmiyorumkismile
aynı şey bende de oluyor özellikle maskeden sonra ama en azından birkaç ay kullanmanı tavsiye ederim çünkü bir süre sonra bayağı güzelleştiriyor cildi o anlık etki kalıcı hale geliyor ama tamamen geçmiyor siyah noktalar
açıkcası arkadaşlar bende haftada bir bu ürünü kullanıyorum maske şeklinde ama kuaförüm tavsiye etmiyor cildi çiziyormuş, hangisine güvenmeli hangisini kullanmalı şaşırdım:44:
siyah nokta ve gözeneklere faydası oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?