buranın adını neden forum koymuslar yahu.bi konu acıoruz hiç cvp gelmıor.cogu kez boyle şeyle karşılaştım o kadar üye warken bnm konuma yorum yapılmıor anlamıorm.
canım ambre solaire çok eski ve iyi bir markadır 20 yıl önce bile vardı düşün yani ben de bu yaz tam da senin kullanacağın kremi aldım 20 faktör biraz bronzlaştıktan sonra 6 faktörlü güneş yağı kullanıcam memnun kalacağına eminim iyi tatiller
canım bende de aynısıının 30 faktör olanı var sürünce sanki yapış yapış hissi bırakıyor bende ama ii koruyor.belki ben krem kullanmayı sevmediğimden yağlı gibi geliyo
İlk olarak sağlıklı bronzlaşmak istiyorsan market tipi denilen gerçektende köşebaşı marketlerde bile bulabileceğimiz belli kremlerden almayacaksın.Biraz daha fazla verip eczanelerde satılan güneş koruyucu kremlerden alıcaksın.20 faktörlü kremlede yanılır ancak 10 günlük bir tatilde hergün azar azar yanarsın.4 gün gibi kısa tatillerde düşük faktörlü 10 faktör mesela yanman için ideal ancak beyaz tenliysen biraz haşlanıp soyulursun değer mi onu düşünyerimseniben
ben ilk 3 gün 20 faktör garnier g.spreyini kullanırım son 2 gün de garnier bronzlaştırıcıyı kullandım.çok hoş bir bronzluk elde ettim,ne soyuldum ne de kızardım çok memnun kaldım.özellikle beyaz kıyafetlerde bronz ten çok hoş duruyor.
ben sunu demek ıstedım aslında .mesela 20 faktörlü garnier war suan bnde .onu 3-4 gun kullan sonra sunu sunu sür anlamında sordum.tabi cok pahalı olmamak şartıyla mesela kakao weya havuc yagı sursem güzl bronzlaşabilirmiyim.1haftalık bir tatile daha cıkıcam haftaya...teşekkr ederim cvplar için.