garip_bir'in oje köşesi

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
ArkadaşLaR;
Bir ARkadaş hPSi iÇin ayRı yeR AÇma hepsini bir KOnuda toPLa Dedi..
Bende bu Konuda;
Sevdiqim [BeqenDiqim] OJeLeRi,
Yaptıqım OJeLeRi,
Kendi OJeLeRimi,
V.s OjeyLe ilqiLi heRŞeeii BurDa ToPLuyoRum..
Sizde ekLeyebiLirSiniz..
İLk Önce Yorumlar.!:44:

Son düzenleme:
umarım seni kırmamısımdır ben senin içinde iyi olur demiştim almak istedigin ojeleri söle bakalım ilk :26:

Şimdiii :))
Başlıyorum . sanırım geç oldu ama neyse.. :))
Bu oje renkleri çok hoşuma gitti. :)

Not: Ben bunları netten buldum :))

bunun numarası ; Flormar 423

Cahanel 453 :))

Flormar 320 :)

flormar neon sarısı diye geçiyordu :)

BUNUN İSE NUMARASIN BULAMADIM

merhabaa... :)

Yeşil için pastel 24 önerebilirim. oldukça yakın bi renk..

Teşekkür Ederim :) Bugün elimde mor ve pembe ojem kara kara Düşünüyordum :)
Birden 'hep ellerime mi sürcem ojeyi birazda ayaklarıma süreyim' dedim ve çok farklı bir şey yaptım. oldukça güzel oldu ve benim çok hoşuma gitti :))
Disk falan yok tamamen ben yaptım :)
sizinde yapacağınızı biliyorum.. :)
Ayaklarım güzel değil :) Ama olsun .d
Buyrun Fotoğraf..

Mor ojem Golden Rose :56
Pembe Ojem Cecile: 41

Yorumlarınızı Bekliyorum...

Son düzenleme:
şekli yapmadan altına açık pembe bir oje kullanırsan daha güzel durur diye düşünüyorum.
tırnaklarda deseni hiçbir zaman sevemedim ve kendimde kullanamadım ancak ayak tırnaklarnın sadece birinde güzel durabilir.
hayırlı olsun topicin bu arada

Teşekkür Ederim ama Ben böyle kullanmayı Düşünüyorum Ama inşallah bir gün denemek nasip olur :)
Önerin için çok teşekkür ederim.

o oje yeşil deilki daha mavimsi golden rose cok yakın renkler cıkardı ona ama o oje aslında catrıce ı sea you

konun hayırlı olsun canım. o golden rose 222 numara çok benzio çok gsl bi renk ben aradığım hiç biyerde bulamıyorum yok satıyomuş

goldenrose 222 ye gerçekten benziyor. ben aldığımda resmini çekmiştim ekleyeyim.

oldukça opak bir oje,ince iki kat sürüyorum ben ama bir kalın katta da hemen hemen aynı görüntü elde edilebilir. yüzük parmağıma nar çiçeği tonlarını sürerek de kullandım ve çok yakıştırdım.

bulduğun gibi kap bence,ben aldığımda ertesi gün bi tane bile kalmamıştı.

Son düzenleme:
Herkeze Teşekkür Ederim. Az önce bir desen yaptım çok güzel oldu :)
aslında forumdan birinde bulmuştum ama renkleri dğiştirdim :)

Sanki sadece Baş parmağa daha güzel durdu. ?
Yorumlarınızı alalıımm :)
Amatörce oldu ama neyyysee :))

Buda yapımı...

ilk Önce Siyah ojemi sürdüm ( fii tarihinden kalma )

Sonra beyaz ojeyi sürdüm tırnak şeklime göre benim tırnaklarım düz olduğu için :)
Oda yıllar önceden kalma ama hala çalışıyo

Sonra işte renkli ojelerimizle nokta nokta yapalım ben mor ve pembe ojemi kullandım. bir önceki sayfada yazdım zaten kaç numara olduğunu
Anneme gösterdiğimde senin tırnağın mı dedi. ee Kadıncağız naapsın bu kadar becerikli olduğunu bilmiyordu kızınınn..

YORUMLAR____________

Hımm.. gerçekten çok güzel bir renk inşallah bulabilirim bu aksaray'da zaten oje süreni zor bulabiliriz.
Kaılacağını sanmıyorum :)
çok tatlı bir renk güle güle kullan canım. ayrıca özel mesajdaki soruya cevap buradada verebilirisn :)

bende de başparmağında daha güzel durmuş çünkü başparmaklar her zaman kareye daha yakın olduğundan daha simetrik oluyor. e tabi ilk kez yapmanın verdiği bir hava da var.

ben görünce aklıma şöyle geldi,şeker pembesi üstüne beyaz uygulama ve en uçlara da yine renk renk noktacıklar yaparsan çok güzel bir dondurma deseni ortaya çıkar. bence onu da denemelisin.

Hımm.. Tamam denemeliyiim :) teşekkür ederim yarın kesin eklerim.. <3

Yine bunları netten buldum kesin almayı düşünüyorum bulursamm :)) <3

acaba fiyatı ne kadar olur bilen var mı :) ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…