umarım seni kırmamısımdır ben senin içinde iyi olur demiştimalmak istedigin ojeleri söle bakalım ilk :26:
Yok Canım neden Kırasın ki sen Forum'un temizliği ve iyiliği için çalışıyorusn..
bu arada ben bir araştırayım birazdan koyarım tatlım..
Şimdiii :))
Başlıyorum . sanırım geç oldu ama neyse.. :))
Bu oje renkleri çok hoşuma gitti. :)
Not: Ben bunları netten buldum :))
Eki Görüntüle 221688
bunun numarası ; Flormar 423
Eki Görüntüle 221689
Cahanel 453 :))
Eki Görüntüle 221691
Flormar 320 :)
Eki Görüntüle 221693
flormar neon sarısı diye geçiyordu :)
Eki Görüntüle 221694
BUNUN İSE NUMARASIN BULAMADIM
şekli yapmadan altına açık pembe bir oje kullanırsan daha güzel durur diye düşünüyorum.
tırnaklarda deseni hiçbir zaman sevemedim ve kendimde kullanamadım ancak ayak tırnaklarnın sadece birinde güzel durabilir.
hayırlı olsun topicin bu arada
goldenrose 222 ye gerçekten benziyor. ben aldığımda resmini çekmiştim ekleyeyim.
Eki Görüntüle 221761
oldukça opak bir oje,ince iki kat sürüyorum ben ama bir kalın katta da hemen hemen aynı görüntü elde edilebilir. yüzük parmağıma nar çiçeği tonlarını sürerek de kullandım ve çok yakıştırdım.
bulduğun gibi kap bence,ben aldığımda ertesi gün bi tane bile kalmamıştı.
Herkeze Teşekkür Ederim. Az önce bir desen yaptım çok güzel oldu :)
aslında forumdan birinde bulmuştum ama renkleri dğiştirdim :)
Eki Görüntüle 221752 Eki Görüntüle 221754 Eki Görüntüle 221755 Eki Görüntüle 221756 Eki Görüntüle 221757
Sanki sadece Baş parmağa daha güzel durdu. ?
Yorumlarınızı alalıımm :)
Amatörce oldu ama neyyysee :))
Buda yapımı...
Eki Görüntüle 221760
ilk Önce Siyah ojemi sürdüm ( fii tarihinden kalma)
Eki Görüntüle 221763
Sonra beyaz ojeyi sürdüm tırnak şeklime göre benim tırnaklarım düz olduğu için :)
Oda yıllar önceden kalma ama hala çalışıyo
Sonra işte renkli ojelerimizle nokta nokta yapalımben mor ve pembe ojemi kullandım. bir önceki sayfada yazdım zaten kaç numara olduğunu
Anneme gösterdiğimde senin tırnağın mı dedi.ee Kadıncağız naapsın bu kadar becerikli olduğunu bilmiyordu kızınınn..
YORUMLAR____________
bende de başparmağında daha güzel durmuş çünkü başparmaklar her zaman kareye daha yakın olduğundan daha simetrik oluyor. e tabi ilk kez yapmanın verdiği bir hava da var.
ben görünce aklıma şöyle geldi,şeker pembesi üstüne beyaz uygulama ve en uçlara da yine renk renk noktacıklar yaparsan çok güzel bir dondurma deseni ortaya çıkar. bence onu da denemelisin.
Yine bunları netten buldum kesin almayı düşünüyorum bulursamm :)) <3
acaba fiyatı ne kadar olur bilen var mı :) ?
Eki Görüntüle 221856 Eki Görüntüle 221857
Eki Görüntüle 221858
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?