• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garip duygular...

adam guven vermıyor dıye vazgecıyorsun yani senle evlnırım dese koşa koşa boşayıp ona gececeksın. senn gıbılere ne derler bılıyorsun degıl mı ? soruyor musun bır de bunu

esimle hic bir sorunum yok.. bilmiyorum.. belki hic olmayacakti ya da vardi aciga cikti... su an cevap veremiyorum.. ama evet sevviyorum onu dusunmekten kendimi alamiyorum
Rahat batmış . Eşinin bilmesi lazım bunu. Burada birçok kişi ki ben de dahil sana çok sert şeyler söyledik, başka bir konuda söylense bunlar, konu sahibi ciddi bir tepki verirdi. Ama sen de öyle bir sey yok ve ben sende depresiflik, tükenmişlik hissettim ki saskinim. Bu tükenmişlik vicdan azabından değil i kinci adamı sevmenden , bu yüzden saskinim. Baştan onla konuşmayacaktin, eşini sevmedigin çok açık. Nereye kadar gidecek böyle ?
Bence o ikinci adamla konuşma daha fazla. Esine de anlat, sonrasına da eşinle karar verin. Yalniz eşine anlatınca aile faciası yaşanır, esin seni vurur mu bilmem, o kadarına aklım yetmez. Daha olgun ablalarim da yorumluyorlar, onlari dinle derim.

oncelikle herkese merhaba...
uzun suredir burayi takip etmeme ragmen ilk defa biseyler yazmaya cesaret ediyorum.
buna yasadiklarimi etrafimdaki insanlara anlatamamanin buyuk etkisi var. ilk defa boyle bir yazi yazacagim icin yapacagim hatalardan simdiden ozur diliyorum.

fazla uzatmadan konuya geceyim,
universteden tanisip, cok cok severek evlendigimiz, 2 senelik mutlu oldugumu dusundugum bir evliligim var, iyi anlasma, birlikte vakit gecirme, iyi kariyerler vs. aslinda olmasi gereken hersey var diyebilirim.

2 yil evlilik 6 yil flort toplam 8 senelik cok iyi giden bir iliski.. idi. 3 ay once facebook'tan hayatima giren o insan ile birlikte butun buyu bozuldu. baslarda sakalasma, sohbet ile baslayan basit iliski bulusma, gorusme ve hatta simdi sevgililik boyutuna ulasmis durumda. her an onu dusunuyorum ve bundan kendimi alamiyorum. ne kadar kendimi ikna etmeye calissam da bunu basaramadim. esimi uzmek istemiyorum ama bu iliskinin de artik boyle gidemeyecegi cok belli.. hayatima giren bu yeni kisinin egitim ve kariyer durumunun benim cok altimda olmasi daha da onemlisi benimle bir gelecek dusunemeyecegini soylemesi ve guven vermemesi radikal kararlar almami iyice zorlastiriyor. iliskiyi bu sekilde goturmenin ileride kullnilmislik hissi uyandirip buyuk pismanliklar yaratmasi olasi.. gerci heryerinden pismanliklar akiyor.

yasadiklarimi kimseye anlatamadigim icin gerek isyeri olsun gerek arkadas cevresi cok bunalmis durumdayim.
her turlu mesaj oneri ve elestirinize acigim.

sevgiler.

Sevgilerinizi daha hesapli kullanin. En azindan buralarda bizlere dokmeyin derim. Ilk onerim budur.

Size guven vermeyen ve reel hayatinda size yer veremeyecek biri icin esinize bunu yapmanız cok anormal. Hos yer verecek olsa bile esinizi aldatmaniz anormal ya neyse....

Pisman olacaginiz belli, simdiden yani yakalanmadan donun bari bu yoldan...

Fake bile olsa soyleyeyim, gerçekte bu durumda olan varsa gorur de isine yarar belki.

Zaten mutlu giden bir evliliğiniz varmış,6 yılda flört dönemi,neden başkasına gerek duydunuz,bence mutlu giden evliliğinizi bozup dahada mutsuz olmayın,eşiniz bunu hak etmiyor.ona haksızlık yapıyorsunuz,gün gelir busefer de siz aldatılırsınız,ne demişler aldatan aldanır.

Başını taşlara, kayalara vurmak isticeksin boyle gidersen. Burada yazilanlari umursamayayip belki o adi iliskine devam ediceksin ama gun gelicek bu pis isten vazgecmezsen kocanla en kotu gunlerini aricaksin. Yuva bozanin yuvasi olmaz bosuna dememis buyukler. Beni teget gecer biz mutlu oluruz diyorsan yasa da gor derim

Back