• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garip duygular...

E bunalın zaten.
Evliyken de çiftler kendilerine engel olamayıp başkalarına aşık olabilir.
Bunu yargılayamam.
Ama zurnanın zırt dediği noktada duygularınıza engel olamıyorsanız ve birşeyler
başlıyorsa orada durun. Ya herşeyi göze alın boşanın ya da oturun oturduğunuz yerde insansın desinler.
O adama güvenmiyorsunuz bu yüzden boşanamıyorsunuz. Kendinizi koruyacaksınız diye eşinizi aldatmaya hakkınız yok.
Hem korkak hem de kaypak derim bu portreye kusura bakmayın.

korkularim var cunku sonu ne olacagi belli olmayan bir iliski.. o sebeple haklisiniz. ama radikal karar almak cok zor. heleki tek basinayken.. kimseye danisamazken. evlilik aileler vs. hepsini dusununce icinden cikilmaz oluyor bi yandan da duygular... yazilan yorumlari okuyunca disardan bakan birinin nasil gorduunu de az cok gormus oldum.

Resmen boynuzlamissin eşini. Siz falan diyemeyeceğim saygı hakedene gösterilir çünkü. Hiç öyle sevdim , napiyim ayaklarına yatma. Baştan o adamla iletişim kurmayacaktin, kendin kasinmissin. Umarım esin öğrenir de daha fazla enayi yerine konmaz.

Sadece şunu düşünmeyi deneyin ayni şeyi siz çok severken Eşiniz size yapsa ne hissedersiniz nasil kararlar alirdiniz?
Şu an da sevgiliniz olan kişiye guvenemediginiz için adim atmiyorsunuz o kişi size güven verse egitimsizliginin vs de önemseyeceginizi düşünmüyorum konu tamamen sizde saklı olabilir ama iç hesaplaşmanizi yapip ya durumu esinizle paylasip ondan af dileyin ya da bu duruma artik bu şekilde devam etmeyin ve daha fazla esinize de zarar vermeden boşanıp yollarinizi ayirin

korkularim var cunku sonu ne olacagi belli olmayan bir iliski.. o sebeple haklisiniz. ama radikal karar almak cok zor. heleki tek basinayken.. kimseye danisamazken. evlilik aileler vs. hepsini dusununce icinden cikilmaz oluyor bi yandan da duygular... yazilan yorumlari okuyunca disardan bakan birinin nasil gorduunu de az cok gormus oldum.
Önemli olan dışarıdan nasıl göründüğünüz değil ama.
İçeride neler yaşadığınız.
Ve ben asla namus hikayesinden bahsetmiyorum, size güvenenen birini aldatmaktan bahsediyorum.
Kendinize olan saygınızı kaybeder böyle forumlarda kendinizi kırbaçlatırsınız diyorum o kadar.

Sevgilisi de evlidir Allah bilir. O nedenle gelecek düşünmüyordur belki. Veya ya bu kadın kocasıni aldatıyor, yarın evlensem aynini bana da yapar, diye düşünüyor da olabilir.

Böyle bile isteye hayatındaki insanı ve hatta eşini aptal yerine koyup aldatıp aldatıp sonrada ''amanın dostlar vicdanım çok rahatsız" diyenlere çok kallavi diyeceklerim oluyor ama banlanırım diye çokda şeyyapmıyorum :işsiz::KK14:

Önemli olan dışarıdan nasıl göründüğünüz değil ama.
İçeride neler yaşadığınız.
Ve ben asla namus hikayesinden bahsetmiyorum, size güvenenen birini aldatmaktan bahsediyorum.
Kendinize olan saygınızı kaybeder böyle forumlarda kendinizi kırbaçlatırsınız diyorum o kadar.

az cok tepki cekecegini bilsemde artik icimde tutamiyorum.. yazma ihtiyaci duydum.. evet birini de aldattim

Sevgilisi de evlidir Allah bilir. O nedenle gelecek düşünmüyordur belki. Veya ya bu kadın kocasıni aldatıyor, yarın evlensem aynini bana da yapar, diye düşünüyor da olabilir.

evli oldugunu sanmiyorum.. ya da gercekten cok iyi saklamis olmali.. gerci artik herseyi bekliyorum bu hayattan.

Ya hemen o kişiyle iletişimini kesip hayatını eşini mutlu etmeye ada ya da derhal boşan eşine yazık etme!

O kisinin asla seninle evlenecegini sanmiyorum muhtemelen yararlanma pesinde o tür mahlukatlar yapar eder arkasini dönunce kocasini aldatandan hayirmi gelir der bide kufreder,adam gibi adam baskasinin bahçesine girmez,kimbilir belkide tencere kapak olursunuz.

O kisinin asla seninle evlenecegini sanmiyorum muhtemelen yararlanma pesinde o tür mahlukatlar yapar eder arkasini dönunce kocasini aldatandan hayirmi gelir der bide kufreder,adam gibi adam baskasinin bahçesine girmez,kimbilir belkide tencere kapak olursunuz.

evlenmeyecegini soyledi.. benimle evlenmesini de beklemiyorum zaten.. yanimda olsun yater bazi kararlari alirken. cok fazla detay varda hangi birini burda anlatayim.

Sanirsam bu yeni tanidiginiz kisiyi seviyorsunuz o halde esinizden boşanın daha fazla adami aldatmayin... esinize yazik olmus biz burda duzgun adam bulamadigimizdan yakiniyorken boyle bir konu okumak beni cok uzdu... esinize uzuldum acikcasi

evli oldugunu sanmiyorum.. ya da gercekten cok iyi saklamis olmali.. gerci artik herseyi bekliyorum bu hayattan.
Niye olmasın ki? Sanaldan tanışma olmuş sonuçta , evliyse bile belki sadece sizle sürdürmüyor ilişkisini , belki cokesli biri.

evlenmeyecegini soyledi.. benimle evlenmesini de beklemiyorum zaten.. yanimda olsun yater bazi kararlari alirken. cok fazla detay varda hangi birini burda anlatayim.
Evlenmeyeceksiniz ne buldunki onda neyi çekiyo seni vazgecilmezligi ne çokmu aşıksın?

Niye olmasın ki? Sanaldan tanışma olmuş sonuçta , evliyse bile belki sadece sizle sürdürmüyor ilişkisini , belki cokesli biri.

yani hareketlerinden rahatligindan ne bileyim.. evli insan gibi degil.. dedigim gibi oladabilir cikarsa sasirmam su saatten sonra

oncelikle herkese merhaba...
uzun suredir burayi takip etmeme ragmen ilk defa biseyler yazmaya cesaret ediyorum.
buna yasadiklarimi etrafimdaki insanlara anlatamamanin buyuk etkisi var. ilk defa boyle bir yazi yazacagim icin yapacagim hatalardan simdiden ozur diliyorum.

fazla uzatmadan konuya geceyim,
universteden tanisip, cok cok severek evlendigimiz, 2 senelik mutlu oldugumu dusundugum bir evliligim var, iyi anlasma, birlikte vakit gecirme, iyi kariyerler vs. aslinda olmasi gereken hersey var diyebilirim.

2 yil evlilik 6 yil flort toplam 8 senelik cok iyi giden bir iliski.. idi. 3 ay once facebook'tan hayatima giren o insan ile birlikte butun buyu bozuldu. baslarda sakalasma, sohbet ile baslayan basit iliski bulusma, gorusme ve hatta simdi sevgililik boyutuna ulasmis durumda. her an onu dusunuyorum ve bundan kendimi alamiyorum. ne kadar kendimi ikna etmeye calissam da bunu basaramadim. esimi uzmek istemiyorum ama bu iliskinin de artik boyle gidemeyecegi cok belli.. hayatima giren bu yeni kisinin egitim ve kariyer durumunun benim cok altimda olmasi daha da onemlisi benimle bir gelecek dusunemeyecegini soylemesi ve guven vermemesi radikal kararlar almami iyice zorlastiriyor. iliskiyi bu sekilde goturmenin ileride kullnilmislik hissi uyandirip buyuk pismanliklar yaratmasi olasi.. gerci heryerinden pismanliklar akiyor.

yasadiklarimi kimseye anlatamadigim icin gerek isyeri olsun gerek arkadas cevresi cok bunalmis durumdayim.
her turlu mesaj oneri ve elestirinize acigim.

sevgiler.
hislerine engel olamamış olabılırsin evliliğin ne kadar iyi olursa olsun sevgin Yok senin sevmeyen kadın aldatır bence eşinden boşan ve o kişiyede guvenmıyorsan bitir hayatına devam et hayırlısı olsun sizin için

yani hareketlerinden rahatligindan ne bileyim.. evli insan gibi degil.. dedigim gibi oladabilir cikarsa sasirmam su saatten sonra
Ay resmen seviyosun onu ve üzülüyosun. Kocandan şiddet ,küfür,hakaret mi görüyosun, aldatmanin bahanesi olmaz ama neden yapıyorsun bunu

Ay resmen seviyosun onu ve üzülüyosun. Kocandan şiddet ,küfür,hakaret mi görüyosun, aldatmanin bahanesi olmaz ama neden yapıyorsun bunu

esimle hic bir sorunum yok.. bilmiyorum.. belki hic olmayacakti ya da vardi aciga cikti... su an cevap veremiyorum.. ama evet sevviyorum onu dusunmekten kendimi alamiyorum

İnsanın insana bunu yapmaya hakkı yok.Kadın ya da erkek farketmez.

Bu büyük bir hakaret bağlı olduğunuz kişiye.

Nikahı falan geçtim.İmza nedir?Gönül bağınız varsa birine bu muhabbette girmek zemin hazırlamak yalnış.

Bu aynı zamanda sizin ve sizinle bu ilişkiye giren kişinin karakter zafiyetini gösteriyor.

Elle tutulur yanı yok.

Karnım doysun pastam dursun mantığı.

Back