• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garip duygular...

feelis89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
11
0
1
36
oncelikle herkese merhaba...
uzun suredir burayi takip etmeme ragmen ilk defa biseyler yazmaya cesaret ediyorum.
buna yasadiklarimi etrafimdaki insanlara anlatamamanin buyuk etkisi var. ilk defa boyle bir yazi yazacagim icin yapacagim hatalardan simdiden ozur diliyorum.

fazla uzatmadan konuya geceyim,
universteden tanisip, cok cok severek evlendigimiz, 2 senelik mutlu oldugumu dusundugum bir evliligim var, iyi anlasma, birlikte vakit gecirme, iyi kariyerler vs. aslinda olmasi gereken hersey var diyebilirim.

2 yil evlilik 6 yil flort toplam 8 senelik cok iyi giden bir iliski.. idi. 3 ay once facebook'tan hayatima giren o insan ile birlikte butun buyu bozuldu. baslarda sakalasma, sohbet ile baslayan basit iliski bulusma, gorusme ve hatta simdi sevgililik boyutuna ulasmis durumda. her an onu dusunuyorum ve bundan kendimi alamiyorum. ne kadar kendimi ikna etmeye calissam da bunu basaramadim. esimi uzmek istemiyorum ama bu iliskinin de artik boyle gidemeyecegi cok belli.. hayatima giren bu yeni kisinin egitim ve kariyer durumunun benim cok altimda olmasi daha da onemlisi benimle bir gelecek dusunemeyecegini soylemesi ve guven vermemesi radikal kararlar almami iyice zorlastiriyor. iliskiyi bu sekilde goturmenin ileride kullnilmislik hissi uyandirip buyuk pismanliklar yaratmasi olasi.. gerci heryerinden pismanliklar akiyor.

yasadiklarimi kimseye anlatamadigim icin gerek isyeri olsun gerek arkadas cevresi cok bunalmis durumdayim.
her turlu mesaj oneri ve elestirinize acigim.

sevgiler.

Kariyer,eğitimce benden aşağı birinden hiç hoşlanmadım daha önce o yüzden empati yapamadım.

8 yıl uzun süre, gerçekten aşık değilseniz bıkmış heyecan arıyorsunuzdur.

Empati yapin, ayni durumu esiniz yasasa size karsi dürüst olmasini ister miydiniz? Buradan baslayin bence dusunmeye...
kesinlikle haklisiniz onun icinde cok zor bir durum keske hic boyle gelismeseydi olaylar.. soyleyecek cok seyim var aslinda da.. hala kapali kapilar ardindayim malesef

Kariyer,eğitimce benden aşağı birinden hiç hoşlanmadım daha önce o yüzden empati yapamadım.

8 yıl uzun süre, gerçekten aşık değilseniz bıkmış heyecan arıyorsunuzdur.

yasadigimin saplanti olabilceginin de farkindayim. gecici heveste ama bu 3 ay icinde pskolojim cok degisti. esime ayni goy ile bakamiyorum. bilmiyorum.

Yaptigin yanlişa ehliyet mi istiyosun burdan
Hersey cok guzel se nie aldatiyosun..once ayril sonra git istedigini yap..

Eğitimi daha iyi olsaydı ne olacaktı?
Boşanıp ,onunla evlenip,onu da mı aldatacaktınız daha eğitimsiz biri ile?

E bunalın zaten.
Evliyken de çiftler kendilerine engel olamayıp başkalarına aşık olabilir.
Bunu yargılayamam.
Ama zurnanın zırt dediği noktada duygularınıza engel olamıyorsanız ve birşeyler
başlıyorsa orada durun. Ya herşeyi göze alın boşanın ya da oturun oturduğunuz yerde insansın desinler.
O adama güvenmiyorsunuz bu yüzden boşanamıyorsunuz. Kendinizi koruyacaksınız diye eşinizi aldatmaya hakkınız yok.
Hem korkak hem de kaypak derim bu portreye kusura bakmayın.

Maddi manevi hic bir sorunun yok.

Bence sen Allah'tan belani istiyorsun baska aciklamasi yok

Back