- 15 Ekim 2015
- 3.192
- 11.666
:) ne güzelllBir kez Dünyanın dışında başka bir aleme gittim ve sanıyorum 2 ay etkisinden kurtulamadım. Diğerlerinde hep İstanbul civarı :)
ben sık sık astral seyahat yapan bir kişiydim.Birkaç sene öncesine kadar tabi.Nerelere gitmedim Ki.Çin'den tut Amerikaya,Arabistan'dan tut Avustralya'ya kadar nerelere seyahat etmedim ki.inanılmaz güzel bişey.Bir iki kez de lucid rüya gördüm ama o biraz ürkütücü..Kendiliğinden oldu evet.
Hayatımda yaşadığım en müthiş deneyim ve bilinciniz açıkken başka yerlere ve başka boyutlara geçmek inanılmaz güzel bir duygu. Hem biraz korku var hem de keyif. Tam olarak anlatamam ki yaşamanız lazım. Kitaplarını falan aldım hatta sonradan. Evlenince maalesef 1 kez oldu ama ona üzülüyorum.
Aileme soyledim inanmiyolar kuruntu yaptigimi dusunuyolarBu kadar büyük punto neden?
En kisa zamanda yardım al..
Kendiliğinden oldu evet.
Hayatımda yaşadığım en müthiş deneyim ve bilinciniz açıkken başka yerlere ve başka boyutlara geçmek inanılmaz güzel bir duygu. Hem biraz korku var hem de keyif. Tam olarak anlatamam ki yaşamanız lazım. Kitaplarını falan aldım hatta sonradan. Evlenince maalesef 1 kez oldu ama ona üzülüyorum.
ben sık sık astral seyahat yapan bir kişiydim.Birkaç sene öncesine kadar tabi.Nerelere gitmedim Ki.Çin'den tut Amerikaya,Arabistan'dan tut Avustralya'ya kadar nerelere seyahat etmedim ki.inanılmaz güzel bişey.Bir iki kez de lucid rüya gördüm ama o biraz ürkütücü..