Garip bir uyku çeşidi

ben sık sık astral seyahat yapan bir kişiydim.Birkaç sene öncesine kadar tabi.Nerelere gitmedim Ki.Çin'den tut Amerikaya,Arabistan'dan tut Avustralya'ya kadar nerelere seyahat etmedim ki.inanılmaz güzel bişey.Bir iki kez de lucid rüya gördüm ama o biraz ürkütücü..

Cok stresli ve yorgun oldugunuzda oluyordur bir sekilde kendinizi yatmadan telkin etmeniz lazim bende yasadim ben birde o agirlik gogse birsey oturmus hissinden cok korkuyordum kimi yoga yapar kimi nefes egzersizi kimi muzik dinler ben dua ediyorum ve kendimi Allaha emanet ediyorum muthis bir guvenle yatiyorum bunu yaptigimdan beri masallah hic yasamadim is beyne guvendeyim bir daha yasamayacagim komutunu vermekle alakali sanirim

Bir daha giderken beni de alır mısınız :)

Uykuda Ağırlığı hissettiğin an dilini damağına deydir. Uyku apnesi yAda uyku felci. Bir süre seni çok mutlu eden yAda çok komik filmler izle yapmadan. Yatmadan önce gene güzel hayaller , düşünceler içinde ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…