- 15 Şubat 2013
- 24.287
- 90.904
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Astral seyahat konusunu bir araştır istersen.Ollabilirde cunku hissedebiliyorum sanki ruhum cikmista tekrar girdigi zaman titreme basiyor gibi kendimi kontrolde edebiliyorum elimi kipirdatmasam neler yasarim kim bilir
aynen bende tam bunu yazacaktim halk diliyle karabasan sanirimUyku felci olabilir mi bu?
Astral seyahat oluyor bana ancak dediğiniz gibi birşey değil o. Tam tersi inanılmaz özgürlük hissi ve beden ağırlığı olmaması vs süper bir his. Ardından da çok yoğun uyku ihtiyacı hissediyorumOllabilirde cunku hissedebiliyorum sanki ruhum cikmista tekrar girdigi zaman titreme basiyor gibi kendimi kontrolde edebiliyorum elimi kipirdatmasam neler yasarim kim bilir
Evet fazlasoyla sıkıntı var buda tetıklıyor olabılırAstral seyahat oluyor bana ancak dediğiniz gibi birşey değil o. Tam tersi inanılmaz özgürlük hissi ve beden ağırlığı olmaması vs süper bir his. Ardından da çok yoğun uyku ihtiyacı hissediyorum
Bana sizinki karabasan gibi geldi. Sıkıntılarınız mı var?
Genelde bu tarz şeyler sıkıntılı dönemde yaşanıyor
Bir ara bana da çok sık oluyordu artık uyumak dahi istemiyordum. Uyku felci deniyor sanırım. Benim evlendiğimden beri yani 2 senedir 2 3 kere oldu ama eskisi kadar değil çok şükür. İhmal etmeyin bence doktora gidin. Gerçi bu konu çok tartışılıyor doktorluk mu hocalık mı diye...Nerden başlasam hiç bilmiyorum bu olayı 2 seneden beri yaşıyorum üst üste yaşadığımda oldu aylar sonra yaşadığımda o zamanlar cok fazla korku filmi izlerdim ondan dolayidir deyip umursamazdim. Tam uykuya dalacakken gözlerimin onunde bir pencere aciliyor halisulasyon gormeye basliyorum her yerim kitleniyor bi anda zar zor elimi kolumu hareket ettirmeye calisiyorum kendime geldigim zamandq tum vucuduma agirlik cokuyor ve 3 saniye suren bi titreme yasiyorum tum vucudumda uzun zamandan sonra ilk kez bugun oldu bu seferde ayni seyler oldu ama bu sefer kalbimede biseyler oldu sizladi agirmaya basladi falan gordugu halisulasyonlarin cogu dumanalti bir ev kopek yilan gibi seyler bu bir hastalik mi ? Normal uykuda bile disarda konusulan seyleri duyuyorum bazen psikologa gitmem gerekiyo mu
Gidecem ama kendimi ifade edememe gibi sirunum vat
Astral seyahat oluyor bana ancak dediğiniz gibi birşey değil o. Tam tersi inanılmaz özgürlük hissi ve beden ağırlığı olmaması vs süper bir his. Ardından da çok yoğun uyku ihtiyacı hissediyorum
Bana sizinki karabasan gibi geldi. Sıkıntılarınız mı var?
Genelde bu tarz şeyler sıkıntılı dönemde yaşanıyor
Hocaya gidicem jeralde uyku felci diyolar ama bunu ilk yasadigimda televizyon karsisinda oturup dizi izliyodum o an olduBir ara bana da çok sık oluyordu artık uyumak dahi istemiyordum. Uyku felci deniyor sanırım. Benim evlendiğimden beri yani 2 senedir 2 3 kere oldu ama eskisi kadar değil çok şükür. İhmal etmeyin bence doktora gidin. Gerçi bu konu çok tartışılıyor doktorluk mu hocalık mı diye...
Önceden dalga geçerdim ama çok fazla yaşamaya başlayınca farklı bir şey olabilir mi diye düşünmeye başlamıştım. Ailenizle de konuşun mutlaka bir konuda yardımcı olurlar bence
Kendiliğinden oldu evet.Astral seyahat kendiliğinden mi oluyor??
Çok merak ediyorum şu konuyu. Biraz anlatsanız keşke
Daha önce okudu ama denemeye cesaret edemedim. Kendiliğinden olsun isterdim :) Çok uzaklaştınız mı peki?Kendiliğinden oldu evet.
Hayatımda yaşadığım en müthiş deneyim ve bilinciniz açıkken başka yerlere ve başka boyutlara geçmek inanılmaz güzel bir duygu. Hem biraz korku var hem de keyif. Tam olarak anlatamam ki yaşamanız lazım. Kitaplarını falan aldım hatta sonradan. Evlenince maalesef 1 kez oldu ama ona üzülüyorum.
Benim de çok oldu ve çoğunda bende uyanıktım. İhmal etmeyinHocaya gidicem jeralde uyku felci diyolar ama bunu ilk yasadigimda televizyon karsisinda oturup dizi izliyodum o an oldu
Bir kez Dünyanın dışında başka bir aleme gittim ve sanıyorum 2 ay etkisinden kurtulamadım. Diğerlerinde hep İstanbul civarı :)Daha önce okudu ama denemeye cesaret edemedim. Kendiliğinden olsun isterdim :) Çok uzaklaştınız mı peki?