Adam düne kadar bir yabancıydı hala da öyle; boşverin.Merhaba kızlar, ben birkaç gün önce havaalanında birisiyle tanıştım. Telefondan bir şeyler izlerken yan tarafımda oturan birisi pardon iptal olan uçuşlara nereden bakıyoruz diye sordu. Ekrandan takip edebilirsiniz dedim. Hayır bir uygulama vardı diyince bilmiyorum diye önüme döndüm. İptal edilmemiş, Siz nereye uçuyorsunuz ona da bakayım isterseniz diye sordu. Sonrasında gideceğim yerde okuduğunu vs anlatınca konu konuyu açtı sohbet ettik. İnstagramdan bir şey gösterirken instagram kullanıyor musun diye sordu hayır kapattım dedim. Gerçekten kapattım yalan değil. Rahatsız olup böyle söylediğimi düşünerek yanlış anlama bu sayfayı takip ediyorsan diye sordum dedi. Storysinden bir şey gösterdi ben orada kullanıcı adını gördüm. Sonrasında uçuş saatim yaklaştığı için oradan kalktım. Mesleğini falan söylemişti ama belki dolandırıcı veya manyağın tekidir diye düşündüm. Fake hesaptan instagramına baktım anlattığı gibi her şey. Dış görünüş ve konuşma tarzını vs beğendim ve fake hesaptan mesaj atacaktım ama ya böyle önüne gelen herkesle konuşan biriyse diye düşündüm. Tam tersi o da bu kız da her önüne gelene yazıyor diye de düşünebilir. Sizce ne yapmalıyım ?
Yazacaksanız bile fake hesaptan yazmayın. Hoşlandiysaniz kendi hesabınızdan yazın ama güvenlik endişeniz varsa profilden ve kullanıcı adından soyadınızı silebilirsiniz. Bir terbiyesizlikle karşılaşırsaniz engeli basarsınız.Merhaba kızlar, ben birkaç gün önce havaalanında birisiyle tanıştım. Telefondan bir şeyler izlerken yan tarafımda oturan birisi pardon iptal olan uçuşlara nereden bakıyoruz diye sordu. Ekrandan takip edebilirsiniz dedim. Hayır bir uygulama vardı diyince bilmiyorum diye önüme döndüm. İptal edilmemiş, Siz nereye uçuyorsunuz ona da bakayım isterseniz diye sordu. Sonrasında gideceğim yerde okuduğunu vs anlatınca konu konuyu açtı sohbet ettik. İnstagramdan bir şey gösterirken instagram kullanıyor musun diye sordu hayır kapattım dedim. Gerçekten kapattım yalan değil. Rahatsız olup böyle söylediğimi düşünerek yanlış anlama bu sayfayı takip ediyorsan diye sordum dedi. Storysinden bir şey gösterdi ben orada kullanıcı adını gördüm. Sonrasında uçuş saatim yaklaştığı için oradan kalktım. Mesleğini falan söylemişti ama belki dolandırıcı veya manyağın tekidir diye düşündüm. Fake hesaptan instagramına baktım anlattığı gibi her şey. Dış görünüş ve konuşma tarzını vs beğendim ve fake hesaptan mesaj atacaktım ama ya böyle önüne gelen herkesle konuşan biriyse diye düşündüm. Tam tersi o da bu kız da her önüne gelene yazıyor diye de düşünebilir. Sizce ne yapmalıyım ?
böyle önüne gelen herkesle konuşan biriyse diye düşündüm. Tam tersi o da bu kız da her önüne gelene yazıyor diye de düşünebilir. Sizce ne yapmalıyım ?
Kesinlikle. Bu mantıkla benimle evlenen başkasıyla da evlenir deyip bırakmak lazımYani bu dusunceler de bi garip disarda tanissaniz "herkese konusyor mu" internetten tanissaniz "herkese yaziyor mu" yani begendigi ilk insan evladi siz olacak degilsiniz tabi ki insanlar begendigi birileri olunca konusuyordur tanisiyordur.Turk erkegi kafasi bi baska calisiyor onu biliyoruz da zaten kendi gelip tanismiş yazmak istiyorsaniz yazin.
Arkadaslarinizin tanistirdiklarinin ya da akrabalarin tanistirdiklarinin hic bir nane yemedigini mi saniyorsunuz.
Dikkat edin sadece
Olabilir de bu dedikleriniz bütün tanışma şekilleri için geçerli.Merhaba kızlar, ben birkaç gün önce havaalanında birisiyle tanıştım. Telefondan bir şeyler izlerken yan tarafımda oturan birisi pardon iptal olan uçuşlara nereden bakıyoruz diye sordu. Ekrandan takip edebilirsiniz dedim. Hayır bir uygulama vardı diyince bilmiyorum diye önüme döndüm. İptal edilmemiş, Siz nereye uçuyorsunuz ona da bakayım isterseniz diye sordu. Sonrasında gideceğim yerde okuduğunu vs anlatınca konu konuyu açtı sohbet ettik. İnstagramdan bir şey gösterirken instagram kullanıyor musun diye sordu hayır kapattım dedim. Gerçekten kapattım yalan değil. Rahatsız olup böyle söylediğimi düşünerek yanlış anlama bu sayfayı takip ediyorsan diye sordum dedi. Storysinden bir şey gösterdi ben orada kullanıcı adını gördüm. Sonrasında uçuş saatim yaklaştığı için oradan kalktım. Mesleğini falan söylemişti ama belki dolandırıcı veya manyağın tekidir diye düşündüm. Fake hesaptan instagramına baktım anlattığı gibi her şey. Dış görünüş ve konuşma tarzını vs beğendim ve fake hesaptan mesaj atacaktım ama ya böyle önüne gelen herkesle konuşan biriyse diye düşündüm. Tam tersi o da bu kız da her önüne gelene yazıyor diye de düşünebilir. Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?