Garip bir sorum olacak arkadaslar

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.821
138.602
798
Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.

Xin kocasi da altin micsa hadi haklilar diyecegim. Ozur dileyerek yaziyorum yani.

Garip bir sekilde y,saygin bir meslek sahibi,ancak benim de yeni ogrendigim ve asla kabul edilemeyecek seyler yapmis bir insan. Ben de cok sasirdim ama.

Matematik sorusu gibi kafam karıştı

Dedikodu yapacagiz diye adamcagizi baya gömmüşler sanirim ama y bence x ile esinin evliliğini kiskaniyor. Yoksa hangi hadsiz kuzeninin esine o gozle bakip yorum yapar ki?
Kiskandiklari evlilikte de bir sey yok less biliyor musunuz?
Y ile z cok daha zenginler, cok daha guzeller xten. Anlayamadim yani nedir sorunlari?
X de benim bu arada
Esim de yakisikli bir adam degil,normal,her gun sokakta gordugunuz binlerce siradan adamdan biri tip olarak. Ben de oyleyim. Zengin degiliz,dunya guzeli zaten degiliz,akraba iliskimiz su noktadan sonra haliyle yok tabii. Onlar bizim gibi degiller aralari mukemmel.

X'in kocasi da Z ile evlenmezdi derdim konudaki anne olsam.

Z bekar oldugu icin burda sorun x'in kocasinda degil genel olarak z'de de diyebilirdim.

Bir kuzeni diger kuzenin kocasiyla dusunmek nasil bir fantazi de diyebilirdim.

Ay keske anneniz olsaydim cok guzel dayar döserdim.

Bunları kabaca bi anlatırsan sağlıklı bir çıkarım yapabiliriz.
Hem ynin hem de znin ailesi dolandirici desem. Maddi olarak yani bildigimiz dolandirici,cantalardan para calan cinsten,borc alip almadim ki diyen cinsten,miraslik mali calip ben almadim gormedim diyen cinsten insanlar.

Huzur vardır sende.

Ah keske akil olarak annem de sizin gibi olsaymis. En azindan bu tiplere prim vermezdi bunca yil

Xin kocasi da altin micsa hadi haklilar diyecegim. Ozur dileyerek yaziyorum yani.

Garip bir sekilde y,saygin bir meslek sahibi,ancak benim de yeni ogrendigim ve asla kabul edilemeyecek seyler yapmis bir insan. Ben de cok sasirdim ama.
Ya her ne olursa olsun,bu konuşulacak mevzu değil ki. Soranda yok ona üstelik,kim kiminle evlenir,evlenmez. Çok saçma ve manasız buldum ben durumu. Ciddiye almam,salak herhalde der geçerdim x olsam

bana da kesinlikle bu olayın bir mazisi var gibi geldi,ve kesinlikle iyi niyetli bir durum değil.

yani tamam çekiştir,de ki darkmore'dan hoşlanmıyorum şöyle şöyle,haydi yine tüm patavatsızlığınla yine gel annesine söyle işte x dark'tan hoşlanmıyor falan diye ,ama kocayı işin içine karıştırmak ayrı bir terbiyesizlik! ne münasebet?

fazla cüretkar,ve haddini aşan bir durum.

bence biraz gözlemle,eğer tekrar kulağına tek bir nahoş söylem gelirse,aç telefonu konuş,ağzının payını seviyeni bozmadan sana yakışır şekilde ver canım.

insanlara göstermezsen kendi kendilerine hudutlarını bilmiyorlar maalesef,çok arsızlaştık çok...

Insan hep kendinde olmayani ister ya. Bizim toplumumuzda kabul goren bir siralama var. Buyursun, belli bir yasa gelirsin, evlenirsin, cocuk yaparsin... bunun disinda bir hayat surersen herkes yadirgar ve bu siralamaya uyman icin baski yapar. Dedigin gibi daha guzel bir hayat yasiyor olabilirler ama yine de kendilerinde olmayani da istiyorlardir belki de.

Fesat y ve z x e düşen onlsri evine bile almamak

Hem ynin hem de znin ailesi dolandirici desem. Maddi olarak yani bildigimiz dolandirici,cantalardan para calan cinsten,borc alip almadim ki diyen cinsten,miraslik mali calip ben almadim gormedim diyen cinsten insanlar.
Neden kıskandıkları belli oldu. Ayyyynı bu model eşimin kuzeni ve onun karısı var. Bunlar baya yaşlı torun torba sahibi. Kavgasız bir gün yok evde. Her sofra başı kavga olur mu? Onlarda oluyor. O haramlar kul hakları çıkıyor tabi. Bizi hiç sevmezler. Eyvallahımız yok, birbirimizi seviyoruz, huzurumuz var ve yüzümüze yansıyor.

Ay sabah akşam düşünsem kuzenimin kocası ile evlenir miydim evlenmez miydim aklıma gelmez.
kesinlikle ciddi bir gıybet ve kötü niyet var,yani neresinden tutsan elinde kalıyor,asla iyi düşünemiyorsun.

hadsizlik ya gerçekten başka bir şey değil. ne ayıp,biraz derinlemesine düşününce ben sinirlendim burada.

Bi güler yüze bakıyor gibiler, yılan gibi sokacaklar.

Nasıl olur? Nasıl y ve z hem bu kadar güzel ve zengin olup bekar kalabilirler de x o tiple koca bulur ve mutlu bir evlilik sürdürür? Evet sebep bu, kıskanıyorlar halbuki x haddini bilip bir köşede tek başına çürüseydi içleri soğurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…