Garip bir mutLuLuk (: Yardım Lütfen(:

Yha kusura bakmayın gerçekten dört taraftan kafam öyle bi karıştıki,
Doğru kararlar vermeye çalışıorm.

daha cok kucuksun
yolun basındasın
ınsan seneler ılerledıkce ne hayallerden vazgecıyo bı bılsenn

Okullarınızı bitirin. İkinizinde alcakları sorumluluk yaşınızda büyük olucak.
Zamana bırakın.

Aceleye gerek yok, kesinlikle bekle derim ben. Önce okul bitsin sonra üniversite. Bu yaşta ne evlilik nede nişanlılığa gerek yok.
Seviyorsanız birbirinizi, beklersiniz.
Sakın güzelim kabul etme.

bence çok erken herşeyin bi zamanı var okul bitene kadar çok şey değişiyor.Hem sadece yüzük takmakla iş bitmiyor sorumluluklar artıyor.Önce okulunu bitir sonra.Hem onunda işi yok galiba.Sadece sevmek seviyorum demek çözüm değil.mantığına uy bence.Seviyorsa seni anlar anlamalıda zaten.Sakın okulu bırakıp evlenmek gibi bi hata yapma.Mutlu kararlar sana cnm

Canım benim bende senin gibiydim o yaşlarda böyle şeyler düşünüyordum.
Lise 2deyken erkek arkadaşım vardı nerdeyse aileme sölicektim nişan yaptırcaktım kaydirigubbakcemile3
Ama inan bitanem evlilik düşündüğün kadar kolay değil.
Hem acelen ne bebişim hemen nişana söze hiç gerek yok. :1no2:
Evlenme demiyorum yine evlenirsiniz ama ailen okutacaksa eğer üniversite hayatını yaşamanı şiddetle tavsiye ederim insan kendini ve insanları daha iyi tanıyor.Hem hayatın düzene girer erkenden böyle bişeylere kalkışma kesinlikle.
O arada erkek arkadaşını daha iyi tanırsın,çünkü daha lise sondaymış erkekler o yaşlarda daha çocuk gibi düşünürler.
İkinizde üniversite okuyun çalışın kendi hayatınızı kazanın sonra evlenirsiniz hiç acele etmeyin cnm önünüzde Allah nasip ederse uzun seneler var daha opuyorumnanaktan

Ahh ablacım ahh
Bana kalsa hiç acelem yok ona hatta seviyosan bekle dicem :dance:
Ama yanlıs anlıyo gerçekten benden büyük olduğu halde çocuk gibi düşünüyo ben ailemle konuştuğumda herşey tamam olucak hep beraber olucaz zannedio ama yine o kdr kolay olmaz hiç bişey yni bana öle gelio.
Bide suan mesafe sorunumuz var artık o izmirde ben istanbuldayım.
Böyle bi ciddiyet olursa rahat rahat gider geliriz görüşürz die düşünüo.
Bende istiorm onnla birlikte olmayı ama dediğinz gbi herşey zamanında olsaa benneyaptımki

cnm nişan olursa daha rahat gelip gitceğinizi düşünmeyin hiç çünkü aileler bilince heleki tutucu ise fazla görüşmenize izin vermezler daha çok karışırlar
sen erkek arkadaşınla konuş herşeyi
şimdi ne güzel flört dönemi yaşarsınız
sonra nişan söz falan olursa şimdiden iki sene daha var senin birde dört sene üni düşün en az altı sene nişanlı durmak zorunda kalırsınız arayı o kadar uzatmakta iyi olmuyor
o ne derse desin sen alkıllı bir kızsın erkek arkadaşım üzülecek benim istemediğimi sanacak diye ilişkiyi şimdiden ciddiye dökmenin hiçbir anlamı yok,boşver nasıl düşünürse düşünsün,daha çok gençsiniz.İlerde belki bu günleri düşünüp kanımız kaynıyordu ne kadar acele etmiştik diye tebessüm edeceksiniz.
bence sen bu işi ertele cnm opuyorumnanaktan

bence daha çok erken,aileler araya girince herşey değişebilir,nişan aslında ailelerin kaynaşması ve çiftlerin birbirini daha iyi tanıması için,ben acele etmeyin diyorum,daha yaşınız çok küçük...

ya aslında benimde ortaokulda lisede ki kız arkadaşlarımdan o zamanlardan tanıştığı ilk erkek arkadaşlarıyla evlendikleri oldu.. tanışmışlardı aileleri falan.. şimdi çoluk çocuk sahibi hepsi. tabi ailelerin desteği sayesnde.. eğer seviyorsanız aileniz tanışmaya tepki vermez ise, sevenlere mani olmak olmaz.. herkesin lise aşkı rüya olmuyor bizim ki gibi.. valla bende aşıktım lise 2de. yüzük almışlardı gelip isticeklerdi falan ama ailem kapıdan kovdu istemedi.. eh oda öğrenci bende öğrenci.. beni okula götürüp getirmeye başlamıştı dedem yaw.. kısmet ya şimdi gülüp geçiyorum..

Son düzenleme:

Aslında bnde böyle birşey olmasından korkuyorum.
Yani ters bi tepki almaktan.
Bu nedenle İliskimin yıpranmasından..:çok üzgünüm:

ah be canım bu işler için yaşın çok küçük benimde oğluma kız arkadaşı baskı yapıyodu aileler tanışsın bi söz yapalım diye ama olmaz dedik oda daha lisede şu anda ayrıldılar artık oğlum adını bile andırmıyor bu yaşlar gelip geçici her ne kadar değil deseniz bile önce sağlam bi yere bas gerisi gelir eşine muhtaç olan ve aldatılıpta ayrılamayan bir sürü insan var zamanı gelince zaten evlenip çoluk çocuğa karışırsın hiç acele etme şimdi tam lay lom zamanın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…