Sonradan ahlamanın vahlamanın anlamı yok bu konuyuda kapatalım artık akıllı bır kızsın senı böyle kabul etsın benım geleceğim var ıster yanımda olur bırlıkte guzel bır gelecek hazırlarız ıstersen gıdersın ben kendı yoluma devam ederım demen gerekıyor .
Şimdiki genclıgın ( 16 17 ) daha akıllı olması lazım
Anlamıyorum neye bu aceleleriiiii =((
Senin bunları düşünmek yerine öss yi düşünüyo olman lazım .Aılenlede acaba hanqı kurslara katılsam dıye dyaloklar kurmalısın.
Anlayıslı olmaya calısdım ama goruyorumkı hala ısrarcısın .
Ahhhh qençlik Vahh gençlikkk
Canım benim bende senin gibiydim o yaşlarda böyle şeyler düşünüyordum.
Lise 2deyken erkek arkadaşım vardı nerdeyse aileme sölicektim nişan yaptırcaktım kaydirigubbakcemile3
Ama inan bitanem evlilik düşündüğün kadar kolay değil.
Hem acelen ne bebişim hemen nişana söze hiç gerek yok. :1no2:
Evlenme demiyorum yine evlenirsiniz ama ailen okutacaksa eğer üniversite hayatını yaşamanı şiddetle tavsiye ederim insan kendini ve insanları daha iyi tanıyor.Hem hayatın düzene girer erkenden böyle bişeylere kalkışma kesinlikle.
O arada erkek arkadaşını daha iyi tanırsın,çünkü daha lise sondaymış erkekler o yaşlarda daha çocuk gibi düşünürler.
İkinizde üniversite okuyun çalışın kendi hayatınızı kazanın sonra evlenirsiniz hiç acele etmeyin cnm önünüzde Allah nasip ederse uzun seneler var daha opuyorumnanaktan
Ahh ablacım ahh
Bana kalsa hiç acelem yok ona hatta seviyosan bekle dicem :dance:
Ama yanlıs anlıyo gerçekten benden büyük olduğu halde çocuk gibi düşünüyo ben ailemle konuştuğumda herşey tamam olucak hep beraber olucaz zannedio ama yine o kdr kolay olmaz hiç bişey yni bana öle gelio.
Bide suan mesafe sorunumuz var artık o izmirde ben istanbuldayım.
Böyle bi ciddiyet olursa rahat rahat gider geliriz görüşürz die düşünüo.
Bende istiorm onnla birlikte olmayı ama dediğinz gbi herşey zamanında olsaa benneyaptımki
ya aslında benimde ortaokulda lisede ki kız arkadaşlarımdan o zamanlardan tanıştığı ilk erkek arkadaşlarıyla evlendikleri oldu.. tanışmışlardı aileleri falan.. şimdi çoluk çocuk sahibi hepsi. tabi ailelerin desteği sayesnde.. eğer seviyorsanız aileniz tanışmaya tepki vermez ise, sevenlere mani olmak olmaz.. herkesin lise aşkı rüya olmuyor bizim ki gibi.. valla bende aşıktım lise 2de. yüzük almışlardı gelip isticeklerdi falan ama ailem kapıdan kovdu istemedi.. eh oda öğrenci bende öğrenci.. beni okula götürüp getirmeye başlamıştı dedem yaw.. kısmet ya şimdi gülüp geçiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?