Garip bir mutLuLuk (: Yardım Lütfen(:

bLoodless

Haklıyız Kazanacağız !
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
123
0
96
İstanbul
Öncelikle hepinize merhaba ablacıklarım.
Daha önce erkek arkadasımla ilgili sorunlarımı ve ne yapmam gerektğini bilmediğmi anlatmıştm.Şimdide başka bi konuda sizden yardım istiyorum.:)

Tekrar bi araya geldikten sonra sorunlarımızın bazıları devam etti.
Artık ona eskisi kadar güvenemedm.
Okuldu,derslerdi,yazılılardı derkende birbirimizi baya ihmal ettik.
2-3 gün konuşmadığımız oldu.
ıkimizinde telefonlar bozuk.O yüzden ben iyice tedirgin oldum.
Geri dönmekle hatamı ettim diye düşünüyordum.
Ama her zamanki gibi şaşırttı beni böyle bi kaç gün bi bocalamadan sonra eski halimize döndük.Aksama kadar mesajlasmalar sonra sabahlara kadar telefonda konusmalar falan filan derken arayı düzelttik.
ılk başladığımızdan itibaren ciddi olduğunu bu ilişkiyi ciddiyete dökmek istediğini hep sölüyordu bende rahatsız değildim bu durumdan fakat şuan yaşım gereği böyle bir ciddiyetin olması mümkün olmadığından bekliyorduk.
Geçen gece konusurken bana " benimle evlenirmisin " dedi.
Şaka yapıyo zannettim arada öyle konusur hayal kurardık ama "çok ciddiyim" dedi "Seviyoruz birbirimizi benimle evlenirmisin" dedi "Seviyorum tabiki evlenirim ama herşeyin bi zamanı var" dedm.Düşündü biraz "nerdeyse bir sene olcak annenle konuşurmusun söz nişan bişey yapalım" dedi.Annem zaten çıktığımızı biliyo ama bu çok farklı bişey bende " bilmiyorum ne der emin değilim" dedm.Çünkü söz nişan vs şeyler demek gerçek anlamda bir ciddiyet dmek ve ben bunun için henüz genç olduğumuzn farkındayım.
Annemde babamda her ne kadar anlaşamasakta evlilikten önce Okulumu bitirmemi iyi bir meslek sahibi olup kendi ayaklarım üzerinde durmamı istiyo ve izin vermezler diye düşünüyorum.Ama onuda çok seviyorum.Birlikte bir ömür geçirmeyi çok istiyorum.2 gün geçti daha konuyu açmadım sizce annemle konuşmalımıyım.

Son düzenleme:
Çok küçüksün canım dahaa bu yaşlarda çoğu genc kız evlılık hayallerı kurar 16oluyo heralde lise 2.
Aılenle konusmak gıbı bır sacmalık yapma.
Ben de kucuk yaşda sevdım ve vazgecemedım .Pısmanmıyım deyılım ama bırdaha dunyaya gelsem 25den önce bırıne baglanmaz karıyer pesınde kosturuyo olurdum.
Erkek arkadasınla cıddıysen bıle bu sızın aranızda kalsın.
Ki tavsıye ıstersen cıddı seyler dusunmek ıcın kucuksun
Hayatını Yaşa =))) ve Evlılık söz nısan sohbetlerınden uzak dur =))

lise 2 de nişan mıı ? şaka gibi bence .. erkek arkadaşında lise 2 mi ? ama kendi aranızda küçük bir yüzükle veya yüzüksüz söz kötü olmaz seviyosanız "bence" :)

Son düzenleme:
Canm cıdden erken okulunu bıtır bak aklı basında bırıne benzıosun herŞeyın yerı ve zamanı var derım

Zaten bende böyle düşünüyorum.
Ama erkek arkadasım suan evlenelim demiyorum sadece aileler tanışsın haberdar olsunlar diy yüzden biraz kafam karıştı.Çünkü çok mantıksız gelmio.Ama ne tepki alırım onuda kestiremiyorum.

lise 2 de nişan mıı ? şaka gibi bence .. erkek arkadaşında lise 2 mi ? ama kendi aranızda küçük bir yüzükle veya yüzüksüz söz kötü olmaz seviyosanız "bence" :)

Bende böyle düşündüm.Ama işte o aileler tanışsın istio :/
o Şuan Son sınıfta 2 yaş var aramızda.

Nisan veya sozu cok basit bisey olarak gorme canim. Bence senin yasinda biri boyle bi karari veremez. Bu cok sorumluluk ister. Bu benim fikrim.

Nisan veya sozu cok basit bisey olarak gorme canim. Bence senin yasinda biri boyle bi karari veremez. Bu cok sorumluluk ister. Bu benim fikrim.

Bende Bu yüzden Kararsızım.
Ona çok güveniyorum çok seviyorum oda beni aynı şekilde ama iş ciddiyete binince ister istemez acaba diyo insan.
Ve korkuyorum ailem istemezse yada aileler uyuşmazsa bizde zarar görürsek diye çok korkuyorum ):

Aılen modern ınsanlarmı ?
Baba erkek arkdasım var tanısmak ıstıyorum sızı dıyebılırmısın ?
Bu yaşda en fazla öle şeyler olur.Aılen modernse sızı sevgılı olarak görmezde arkadas olarak dusunurler gorustugunuzu bılırler ıcınız rahat olur .
Ama yok tutucular dıyorsan hıc konusunu bıle acma .Canım daha ne gunler goruceksın .Neler yasıycaksınn .Ben lise 2.sınıfdan buyana hep bırıne hesap vermek zorunda kaldım. Okul gezılerıne gıdemedım arkdas toplantılarına katılamadım. Gezemedım tozamadım. Alısverısı bıle onunla yabıyoruz suan.
Hereyden önce özqürlüğün kısıtlanıyor (erkek arkdasın kıskancsa )
ılerde zaten olucak bunlar sımdıden kafanı yorma.
Erkek arkadasının bırlıktelıgınızı aılenın bılmesını ıstemesı qüzel birşsey .
Ama ne amaclı oldugu cok önemlı seni kendisine mecbur bırakmak aılen bılıyor dıye herseye katlanmak zorunda olmanı ıstıyor olabılır.
Amacı bılınclı bır bırlıktelık ise sadece ıkınızın gorustugunu yakalanma durumunda zor durumda kalmaman ıcın de ıstıyor olabılır.
Yukardada yazdıgım gıbı modern bır aılen varsa arkadaslık derecesınde cocugu onlarla tanıstırabılırsın.
Kesinlıkle ve kesınlıkle söözz nısan evlılık durumlarında uzak dur =)))
Evlılık hazırlıkları ıle ılgılı bolumde erken yasta evlılıge hazırlanan arkdasların yorumlarını okuyabılırsın ne kadar sıkıntı cekıyorlar hala kararsız olanlar var.Umarım kendıne kucuk dersler cıkarırsın =)

canım daha yaşın çok küçük. daha hayatında göreceğin neler var. şimdi çıkmak, gezmek, eğlenmek çok tatlı geliyor ama yarın öbür gün iş ciddiye binince sıkılırsın önce bi hayatını yaşa, mesleğini kazan. iyi bir iş bul. bak yaşam şartları ne zor. önce kendi ayakların üstünde durmayı öğren. evlilik öyle kolay değil. erkek arkadaşında anlayışla karşılasın o da iş güç sahibi olsun, daha askerliği vardır. hepsini bi temizleyin önünüzü açın sonra yuvanızı kurun. onun acelesi yok. inşallah hep mutlu olursunuz canım.

Ne kadar modernler diyebilirim bilmiyorum.
Annem zaten biliyoda ben babamın tepkisinden korkuyorum çünkü haksızsın diyemicem ona haklı henüz ikimizde genciz.
Hem zor durumda kalmamam için hemde daha rahat görüşebilelim diye istediğini söylüo ama ben onun kadar basit düşünemiyorum.İstemezlerse savasırız ikna ederiz dio.Şimdiden böyle zorluklara göğüs gericez derken birbirimizi yıpratırız diye korkuyorum.

Evet askerliği var bitirmemiz gerekn okullarımız var bulunması gereken iş güç var.
Ve hayat çok zor.Bunları onada anlatmaya çalıştım.Herşeyi zamanında kolayca beraberce halletsek daha iyi olmazmı demeye çalıştım ama biraz ters tepti düşüncelerim.
İstemedğimi sandı tamam bişey demiyorum sen bilirsin fln dedi bnde kararsız kaldım.Kötü oldum. ):

canım hiç kötü olma, gereksiz bir tepki vermiş. zamanla anlar ne olduğunu. sen kararlı ol. baskı altında karar verme. aman beni bırakırmı deme. okulunu bitir mesleğini kazan. geleceğini düşün. herşey olur sonra.

güzelim dur hayatım, daha ne günler var önünde

üniversiteye gideceksin, iş bulacaksın,

belki 2 yıl sonra erkek arkadaşının sana uygun olmadığını göreceksin, yaşın daha çok genç

söz nişan için çok çok erken,

canım belki aradan zaman geçtiğinde kafanızın uyuşmadığı görüceksin. üniversite ortamları çok başka oluyor orda yeni arkadaşlıklar ediniceksin. dur bakalım bi yaşın 20 küsürlere gelsin o zaman hala aynı kanıdaysanız yuvanızı kurarssınız.

Sonradan ahlamanın vahlamanın anlamı yok bu konuyuda kapatalım artık akıllı bır kızsın senı böyle kabul etsın benım geleceğim var ıster yanımda olur bırlıkte guzel bır gelecek hazırlarız ıstersen gıdersın ben kendı yoluma devam ederım demen gerekıyor .
Şimdiki genclıgın ( 16 17 ) daha akıllı olması lazım
Anlamıyorum neye bu aceleleriiiii =((
Senin bunları düşünmek yerine öss yi düşünüyo olman lazım .Aılenlede acaba hanqı kurslara katılsam dıye dyaloklar kurmalısın.
Anlayıslı olmaya calısdım ama goruyorumkı hala ısrarcısın .
Ahhhh qençlik Vahh gençlikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…