garip bir mevzu..

Benim eşim de martı kaş.
O da kaş almaya karşı ama ayda bir yakalayıp martıyı yoluyorum.

Yan yana el ele olacaksak önce benim hoşuma gitmeli, bana hoş gözükmeli.
Ben kaşlarına simit atacak pozisyondaysam el ne yapmaz?
Bir de bencre dışardan da bakmalıyız kendimize. Benim sarışın bıyıklı bir kız arkadaşım vardı. 25 küsür yaşında hiç bıyık almamış. Kızın resmen sakalı bıyığıyla birleşmişti. Ayran içince yüzü beyaza bulanıyordu ama hala "benim bıyıklarım sarı ya görünmüyor" derdi. Arkadaş sen hayalet casper mısın?
Görünüyor işte kedi bıyığı gibi uzun uzun.
komple kahkaha attım bu mesaja :KK70:

Arkadaşlar erkek arkadaşım kaşlarımın kenarındaki fazlalıkları düzelttirmemi istiyor,25 yaşıma kadar hiç ellememişim beyfendi benden bunu istiyor yazarken bile sinirlendim şuan..Kaşlarımın kalınlığı normal küçüklüğümde günah olduğunu duymuştum hiç istemedim bu yaşıma kadar,oda diyoki aldırmıcaksın sadece kenarlarını düzeltceksin ama ben günah diye dokunmak istemiyorum dini bi kavgaya dönüşsün istemiyorum nasıl vazgeçirebilirim bu isteğinden fikirlerinizi almak istiyorum ben dağınık kalsın istiyorum ama o çok az bi işlem olucak ve daha güzel olacaksın diyor
Kaş aldırmanın günah olduğuna kulaktan dolma bilgilerle inanıyor olmanız garip, keşke biraz araştırsaydınız. Mesela Google diye bir şey yapmışlar inanır mısınız bütün soruların cevabını biliyor. Sevgilinize gelince sizin bedeniniz üzerinde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Anne baba eş sevgili hiç fark etmez o beden sizin ve ne yapacağınıza kendiniz karar vermelisiniz.

Bence bakıma, saça başa yorum yapan kafa yoran erkek çok itici.

Erkek mi ağdacı teyze mi belli değil. Ben olsam soğurdum bu heriften.

Al benden de o kadar...Kaşını alır mı almaz mı konu sahıbı onu bılmem ama..seven insan her halıyle sever..Uykudan uyanırsn saçlrn dagınk karman çormanken..hastayeken,en paspal halınle bıle senı şirin bulur..Çünkü güzellk seven gözlerdedr..Bizimkı agda yaparken bı ara rastgeldı aman canımm cann acıyo bırak gıtsn ya dedı şaka gibi :KK60:o zaman ınsan bıdaha anlıyo sevgı nasıl bısey..

Senin hayatında başka mühim bir şey yok mu?
Hep sevgilinle ilgili konulara takıyorsun ya.
Öyle saçma sapan ki.
Üzüldüm senin adına. Bu kadar boş işlerle uğraşmak için çok monoton bir hayata sahip olmak gerek.
sizi ilgilendirmez hanımefendi o kadar dolu bi hayata sahibimki yorumunuzu daha yeni görüyorum konuyu açmayabilirsiniz beni görünce

Kaş almakta günah olma bağlantısını anlamadım,bu kadar da dininize bağlıysanız sevgiliniz olması ne iş? Tanımadan olmaz falan da demeyin şimdi kaşa takan buna hayli hayli takardı

Canim kadinin yüzündeki tüyleri almasi günah degildir kaş,bıyık gibi ... kadınin erkege benzer özellikleri olmaması gerek erkeginde saç uzatması gibi

Kaşın çok fazla mı dağınık? Öyleyse biraz alabilirsin hatta erkeğe benzediği için aşırı dağınık ve birleşik kaşların biraz alınması günah değil. Ayrıca kalın kaş güzel bir şey bence ben ala ala mahvettim keşke hiç almasaydım eski resimlerime bakıyorum ne kadar güzel kaşlarım varmış kalın ve dolgun...şimdi uzatmaya kalınlaştırmaya uğraşıyorum...

Bi de diğer üyelerin de dediği gibi kaş konusu çok ayrıntı ve görece önemsiz bir konudur. Bunu bile önemseyecek durumda olan biri sevgilisinin de olmaması gerekir. İbadetlerinde günlük yaşantısında vs. her konuda hassas olması mesela dedikodu gibi kolayca yapıverdiğimiz ama kul hakkı olan şeylerden de uzak durması beklenir

X