garip bir mevzu..

Eşlerin birbirlerinin bakımı ile alakalı yorum yapmalarının, fikirlerini söylemelerinin anormal olduğunu düşünmüyorum. Eğer kibarca söylüyorsa kaşınıza karışıyor olmasını gözünüzde büyütmeyin; ama tabi bu demek değildir ki o istedi diye kaşlarınızı alacaksınız. O fikrini söyler, siz de kendi fikrinizi söylersiniz. Kaşlarınızın bu haliyle kendinizi daha rahat hissettiğinizi ve ısrardan rahatsız olduğunuzu sakince dile getirin. Zorla aldıracak hali yok nihayetinde.

Bence aldirsan daha iyi olabilir diye düşünüyor yinede sen bilirsin tabiki belki aldirinca hosuna gidecek bide alinma sana birsey demiyorum erkek arkadaşı olanlarada demiyorum ama erkek arkadasin olmasi gunah degilde kas aldirmak mi gunah oluyor

Günah diye ilk defa duydum, ağda yapmıyor musun ki o da mi günah ? Tüy tüydür ne bileyim.. Konuna gelince; karışmaya hakkı yok kaşlarına. Seni bu şekilde beğenip kabullenmiş şimdi ne oluyor diye sormazlar mı adama ?

Günah diye ilk defa duydum, ağda yapmıyor musun ki o da mi günah ? Tüy tüydür ne bileyim.. Konuna gelince; karışmaya hakkı yok kaşlarına. Seni bu şekilde beğenip kabullenmiş şimdi ne oluyor diye sormazlar mı adama ?
Diger tuyleri almakla kaşlari almak ayni deildir.
Ama ben seye takildim. Konu sahibi gunah diye kas almiyor ama sevgili yapiyor. o_O

Diger tuyleri almakla kaşlari almak ayni deildir.
Ama ben seye takildim. Konu sahibi gunah diye kas almiyor ama sevgili yapiyor. o_O

Ne farkı var o da tüy o da tüy değil mi :KK48:benim mantığım pek almadi ama inançtır sonuçta, saygı duyuyorum.. Sevgili mevzusun da da arkadasin mutasipligina bakarsak haklı sayilabilirsiniz..

Ne farkı var o da tüy o da tüy değil mi :KK48:benim mantığım pek almadi ama inançtır sonuçta, saygı duyuyorum.. Sevgili mevzusun da da arkadasin mutasipligina bakarsak haklı sayilabilirsiniz..
Estetige girdigi icin uygun degil. :)

Dimi ama ? Bende onu anlamadim.
Sevgilisi var sorun degil, kas aldirmiyorum cunku gunah.
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. :110:

sende tekrar sünnet ol de bakalım ne dicek töbe Yarabbim ya . ne günahı ne kaşı ne bıyığı . seven adam seni her şekilde sever. sakın alma hem günahmış baksana.

yıllardır günaha mı giriyormuşum :KK57: ama kaşları merak ettim cidden bazen dağınık kaş bazı hanımlara yakışıyor bir görsek sağlıklı yorum yapardık

neyın gunah neyın sevap oldugunu savunmak bana kalmaz fakat zıtlasmadan orta yol mutlaka bulunur.
kavgaya gurultuye gerek yok bence. tatlı dıl herseyı cozer..

Arkadaşlar erkek arkadaşım kaşlarımın kenarındaki fazlalıkları düzelttirmemi istiyor,25 yaşıma kadar hiç ellememişim beyfendi benden bunu istiyor yazarken bile sinirlendim şuan..Kaşlarımın kalınlığı normal küçüklüğümde günah olduğunu duymuştum hiç istemedim bu yaşıma kadar,oda diyoki aldırmıcaksın sadece kenarlarını düzeltceksin ama ben günah diye dokunmak istemiyorum dini bi kavgaya dönüşsün istemiyorum nasıl vazgeçirebilirim bu isteğinden fikirlerinizi almak istiyorum ben dağınık kalsın istiyorum ama o çok az bi işlem olucak ve daha güzel olacaksın diyor
Biraz titiz bir beyefendi galiba..simdiden Bu kadar ufak bir seye takilan evlenince kim bilir neleri dert eder.

Kas aldirmak gunahsa benim hepten bi carpilmam lazim
Sevgilin var ama o gunah sayilmiyor sanirim ilginc bir inanc

Arkadaşlar erkek arkadaşım kaşlarımın kenarındaki fazlalıkları düzelttirmemi istiyor,25 yaşıma kadar hiç ellememişim beyfendi benden bunu istiyor yazarken bile sinirlendim şuan..Kaşlarımın kalınlığı normal küçüklüğümde günah olduğunu duymuştum hiç istemedim bu yaşıma kadar,oda diyoki aldırmıcaksın sadece kenarlarını düzeltceksin ama ben günah diye dokunmak istemiyorum dini bi kavgaya dönüşsün istemiyorum nasıl vazgeçirebilirim bu isteğinden fikirlerinizi almak istiyorum ben dağınık kalsın istiyorum ama o çok az bi işlem olucak ve daha güzel olacaksın diyor

Bence nasıl istiyorsan öyle kalsın seni beğenen seven kişi iki kılı takmaz zaten kendini başkası için değiştirme ayrıldıktan sonra bunun için mi yaptım demene gerek kalmaz.

X