- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.869
- Konu Sahibi homesweethome3
adam seninle ilgilense suç, ilgilenmese suç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diger tuyleri almakla kaşlari almak ayni deildir.Günah diye ilk defa duydum, ağda yapmıyor musun ki o da mi günah ? Tüy tüydür ne bileyim.. Konuna gelince; karışmaya hakkı yok kaşlarına. Seni bu şekilde beğenip kabullenmiş şimdi ne oluyor diye sormazlar mı adama ?
Diger tuyleri almakla kaşlari almak ayni deildir.
Ama ben seye takildim. Konu sahibi gunah diye kas almiyor ama sevgili yapiyor.
Estetige girdigi icin uygun degil. :)Ne farkı var o da tüy o da tüy değil mi benim mantığım pek almadi ama inançtır sonuçta, saygı duyuyorum.. Sevgili mevzusun da da arkadasin mutasipligina bakarsak haklı sayilabilirsiniz..
Biraz titiz bir beyefendi galiba..simdiden Bu kadar ufak bir seye takilan evlenince kim bilir neleri dert eder.Arkadaşlar erkek arkadaşım kaşlarımın kenarındaki fazlalıkları düzelttirmemi istiyor,25 yaşıma kadar hiç ellememişim beyfendi benden bunu istiyor yazarken bile sinirlendim şuan..Kaşlarımın kalınlığı normal küçüklüğümde günah olduğunu duymuştum hiç istemedim bu yaşıma kadar,oda diyoki aldırmıcaksın sadece kenarlarını düzeltceksin ama ben günah diye dokunmak istemiyorum dini bi kavgaya dönüşsün istemiyorum nasıl vazgeçirebilirim bu isteğinden fikirlerinizi almak istiyorum ben dağınık kalsın istiyorum ama o çok az bi işlem olucak ve daha güzel olacaksın diyor
Arkadaşlar erkek arkadaşım kaşlarımın kenarındaki fazlalıkları düzelttirmemi istiyor,25 yaşıma kadar hiç ellememişim beyfendi benden bunu istiyor yazarken bile sinirlendim şuan..Kaşlarımın kalınlığı normal küçüklüğümde günah olduğunu duymuştum hiç istemedim bu yaşıma kadar,oda diyoki aldırmıcaksın sadece kenarlarını düzeltceksin ama ben günah diye dokunmak istemiyorum dini bi kavgaya dönüşsün istemiyorum nasıl vazgeçirebilirim bu isteğinden fikirlerinizi almak istiyorum ben dağınık kalsın istiyorum ama o çok az bi işlem olucak ve daha güzel olacaksın diyor