garip bir mevzu..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Arkadaşlar erkek arkadaşım kaşlarımın kenarındaki fazlalıkları düzelttirmemi istiyor,25 yaşıma kadar hiç ellememişim beyfendi benden bunu istiyor yazarken bile sinirlendim şuan..Kaşlarımın kalınlığı normal küçüklüğümde günah olduğunu duymuştum hiç istemedim bu yaşıma kadar,oda diyoki aldırmıcaksın sadece kenarlarını düzeltceksin ama ben günah diye dokunmak istemiyorum dini bi kavgaya dönüşsün istemiyorum nasıl vazgeçirebilirim bu isteğinden fikirlerinizi almak istiyorum ben dağınık kalsın istiyorum ama o çok az bi işlem olucak ve daha güzel olacaksın diyor

olabilir, ben de eşimin sakalına bıyığına yorum yapıp müdahale ediyorum.
o da benim görünmemesine rağmen bıyıklarım olduğunu iddia ediyor, görünmeyen tüycükleri ala ala yakında bıyık olacaklar zaten sayesinde.
sonuçta benim onu, onun beni çekici bulması gerekir. bunun için bi kaç küçük müdahale yapılabilir.
ama siz yok ben kaşlarım böyle kalsın istiyorum diyosanız son bi kere söyleyin ısrar etmesin.

KK'da sonunda bu da oldu Kaş mevzusuda oldu sonunda.. Bence siz nasıl rahatsanız öyle kalın, mesela ben ömrüm billah kaşlarıma inanılmaz takıntılıyım, eşim kaşlarıma dokunamaz bile. yani alnıma dahi dokundumu kızarım. o yüzden o istiyor diye sırf istemediğiniz bişeyi yapmak zorunda değilsiniz.

Benim kaşlarımda az çok biçimlidir. Aldırmam o yüzden ama bana o şekilde daha hoş gözüktüğü için sadece altlarından kendim toparlarım biraz. Ama sen kendini bu şekilde rahat hissediyorsan, erkek arkadaşının sana karışma hakkı yok diye düşünüyorum. Yani öneri sunabilir ama seni zorlayamaz.

Ayrıca bende çiftlerin birbirlerine akıl verebileceğini, dış görünüşlerine müdahale edebileceğini savunurum ama atıyorum seni tanıdığında sen kaşlarını alıyorsundur ama sonra salmışsındır kendini, o zaman sana gelip eski hali daha iyiydi ona geri dön deme hakkına sahip. Seni o şekildeyken beğenmiş çünkü. Ama böyle 1 sene sonra müdahale etmesinin bir anlamı yok, sen zaten hep böyleymişsin başta da seni bu şekilde beğenmiş bunca zamandır da bir şey dememiş. Aylar sonra yeni mi aklı başına gelmiş?

Son düzenleme:
Kalın kaşlarım olsa ben aldırırdım
İncecik kaşlarım var ama alınınca yine de değişiyor insanın yüzü
Senin isteğine bağlı tabi ki 1 kere aldırıp bakabilirsin nasıl göründüğüne.

Benim eşim de martı kaş.
O da kaş almaya karşı ama ayda bir yakalayıp martıyı yoluyorum.

Yan yana el ele olacaksak önce benim hoşuma gitmeli, bana hoş gözükmeli.
Ben kaşlarına simit atacak pozisyondaysam el ne yapmaz?
Bir de bencre dışardan da bakmalıyız kendimize. Benim sarışın bıyıklı bir kız arkadaşım vardı. 25 küsür yaşında hiç bıyık almamış. Kızın resmen sakalı bıyığıyla birleşmişti. Ayran içince yüzü beyaza bulanıyordu ama hala "benim bıyıklarım sarı ya görünmüyor" derdi. Arkadaş sen hayalet casper mısın?
Görünüyor işte kedi bıyığı gibi uzun uzun.

Aldırmak istemıyorsan tırnak makasları var ince uçlu onlarla kısaltabilirsin tüyleri canım. Ayrıca alıp da incecik tüyleri başa bela etmemek gerekiyor bu defa dogallıgı bozuluyor hep alman gerekiyor istersen sarartabilirsin o tüyleri hiç belli bile olmazlar . Günah kısmına gelince :
"insanların kaşlarında cennetten düşen bir tüy varmış onu almamak gerekirmiş diye duydum alınca günah olur diye bir şey duymadım ."
ayrıca: " Normalde estetik yaptırmak haşa Allahın yarattığını begenmeyip değiştirmek günah ama senin dini nikahlı eşin seni öyle beğenmediğini ve razı gösterdiğini söylediğinde yapabiliyorsun " bunu da tv de bir hoca söylemişti .
artık kararı sen ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…