Kız İsteme garip bir durum mu?

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.479
1.417
373
Diğer
Kızlar bir şey soracağım sizi istemeye geldiklerinde ya da tanışmaya geldiklerinde kendi aralarında sözlü olanlar yüzüklerini çıkardı mı?ve aileyi katmaksızın karşı tarafa el öpmeye gittiniz mi?yoksa istemeye geldiklerinde mi?:bbo:

Kızlar bir şey soracağım sizi istemeye geldiklerinde ya da tanışmaya geldiklerinde kendi aralarında sözlü olanlar yüzüklerini çıkardı mı?ve aileyi katmaksızın karşı tarafa el öpmeye gittiniz mi?yoksa istemeye geldiklerinde mi?:bbo:

öyle kendi aramızda söz möz yapmadık biz
sadece evlenme teklif ederken taktığı bir yüzüğüm vardı onu da çıkarmadım alyans olmadığı için
ayrıca sevdiceğim istemesine rağmen ailemden habersiz evlerine gidip anne babasının elini öpmedim
sevdiceğim yurtdısındayken onlar kalkıp geldiler yaşadığım şehirde beni görmeye
bu durumdan da annemi haberdar ettim
yani ailemin izni ve onayı olmadan hareket etmedim, sana da aynını tavsiye ederim...

valla canım nişanlım bana tektaşımı önceden almıştı.isteme ve söz beraber oldu bizim.ben de ona geri verdim tektaşımı orda taktı.istemedim aileme karşı saymıyo gibi olmasın diye.ailesiyle tanışmıştım önceden ama hala ailem bilmez bunu.

Bunu bende çok merak ediyorum CADIARZU

evet gittim ama canım el öpme olayı falan değil.kendim gitmek istedim.çünkü ailemin karşılarına çıkmadan önce benim tanımam gerekiyordu.zaten 2 kere görüştüm sadece.

ÖYle bişey yaşamadım
Yaşayanlar ve özelliikte evliler daha iyi bilir diye düşünüyorum
ilerde etki eder mi etmez mi düşüncesi ile
gurba prensesin yaptığı yoldan gitmenizi tavsiye ederim.
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

teşekkürler kızlar :)hani son dönemde çoğu kişi kendi arasında takıyor ya acaba onlar ne yaptı onu merak ettim.

Son düzenleme:
ben kendi arada söz yapmayı oldukça gereksiz ve saçma buluyorum ha bende yüzük taktığım bi dönem oldu ama geri çıkardık hevesti geçti. eğer yüzük olayı varsa bence çıkarılmalı isteme esnasında filan düşünüyorum da ben baba olsam bakarım kızın parmağına, ula bu bizim kız zaten sözlenmiş bana ne laf düşer diye üzülürüm. aileyi çiğnemiş gibi olur bence.
ha resmi bişey olmadan ailesiyle tanıştım yemeğe gittik oturduk shbet ettik evlerine de girdim çıktım ama sizden başka kelime kullanmadım el öpmedim ellerini sıktım. ellerini öpmemde kimse kusuruma bakmasın...zaten şimdiki aklım olsa evlerine de girip çıkmazdım niye millete laf veriym evlenmeden de kızınız bizim evden çıkmazdı diye...

Onların görmeye veya istemeye gelmesi daha uygun bence.Ailesi beni istemeye geldikleri güne kadar yüzüğüm vardı ama alyans değildi,arkadaşlarım çıkar sen yinede dediler çıkardım,ee boşuna kafa karıştırmayalım durduk yere dedik.

valla bizde kendi aramızda yüzük takmıştık daha önce.gben çıkardım isteme gününde onu.

Teşekkürler kızlar demek herkes aynı düşünüyor,tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler söylediklerinizde haklısınız.Burdan da herkese bir küpe olsun :)

ailelerin bu olaylara aşırı karışması hep garip geliyor bana.iki kişinin ilişkisi vardır,evlenmeye karar verirler,ailelerin de hbri olur. ama ailelerin insanların hayatına aşırı karışma isteğini,sanki iki kişi kendine eş bulmş gibi değil de bir taraf damat bir taraf gelin bulmuş gibi davranlmasını anlamıyorum.iki kişi söz takmışsa bence geçerli olması lazım onlar karar verecek tabi kim verecek.gerçi asi düşünmeye başlamamım sebebi o kdr saygı gösterilen,istedikleri yapılan ailelerin bunu kötüye kullanıp,çiftin herşeyine karışmayı kendilerine görev edindiklerini bu sitede çok fazla okuduğumdan olabilir.zemuszemus

ailelerin bu olaylara aşırı karışması hep garip geliyor bana.iki kişinin ilişkisi vardır,evlenmeye karar verirler,ailelerin de hbri olur. ama ailelerin insanların hayatına aşırı karışma isteğini,sanki iki kişi kendine eş bulmş gibi değil de bir taraf damat bir taraf gelin bulmuş gibi davranlmasını anlamıyorum.iki kişi söz takmışsa bence geçerli olması lazım onlar karar verecek tabi kim verecek.gerçi asi düşünmeye başlamamım sebebi o kdr saygı gösterilen,istedikleri yapılan ailelerin bunu kötüye kullanıp,çiftin herşeyine karışmayı kendilerine görev edindiklerini bu sitede çok fazla okuduğumdan olabilir.zemuszemus

buraya katılıyorum eğer görücü usülü değilse ama aileleri çiğneyip geçmek olmuyo zemuszemus
o yüzden ben biraz da formaliteden yanayım.
tabi zart zurt sorun çıkaran aileleri kastetmiyorum:dance:

Biz kendi aramızda söz yapmadık. Eşimin evlenme teklifinde bulunduğu zaman aldığı yüzük vardı ama. :asigim: onu da taktım sürekli. taşlı bir yüzüktü zaten.
Evlerine ayrıca el öpmeye gitmedim. onlar bize geldi ailelerin tanışacağı zaman.

o yüzük çıkmalıopuyorumnanaktan

aileyi katmaksızın el öpmeye gitmek olmaz:olmaz:

istemeye gelsinler hele bi bakalım verecek mi annem babam beni sonra öpeceğiz bi ömür boyu nasılsakaydirigubbakcemile4

ee benim ailem ve onun ailesi baya iyi arkadaşlar komik olck galiba babamın arkdşı bni istck oğlna :D hehe nasıl olck sizce :D

canım bız daha once kendı aramızda yuzuk takmıstık gumus tu kaydirigubbakcemile3 onlar ıstemeye geldıgındede tek tasımı getırıp taktılar :kedi:

aılesıyle ben daha oncetanısmıstım bı bayram gunuydu esım ozamankı sevgılımŞeniz cok ısrar ettı dye gıttım bı bayramlarını kutladım cıktım....tanıstık o bahaneyle ama ben 2 yıldır beraberdım tanıstıgımızda ...:asigim: bence sende onceden bı tanıs derım :nazar:

bızımde kendı aramızda yuzuklerımız vardı ama ben hıc takamadım annem kesınlıkle takamazsın bız adam deılmıyız bızı hıcemı sayıyorsun demıstı :(
nısanlım takıyordu ama bırakın ıstemeye gelırken cıkarmayı ıze gelırken hep cıkarıyodu annem gene aynı tepkıyı verır dıye :(

Back