• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip Bir Ağrı Çekiyorum

Brownimm

Hayatımın Aşkı 2 Erkek..
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
831
3
46
Ordu
#

Arkadaşlar gerçekten çok telaşlıyım doktora gitmeden ilk sizinle paylaşıp biraz bilgi toplamak istedim :43: :43:

#

Sol tarafımda bir ağrı var ve yatarken değil kalkarken felan değil de yürürken sol ayağımın üzerine bastığım zaman acıyor.
Daha önce adet olmadan hemen önce kasıklarımda ağrı olurdu ama o da cok hafif ve anlık bir sancı hatta sokulma da diyebilirim.. Adet olmama yine bir haftadan az bir süre var acaba ondan mı diye düşünüyorum ama ilk defa bu şekilde bir ağrı oldu.
Kist felan olabilir mi kist olsa da acaba bu nasıl bir şey yani kafam çok karışık doktora gitmeyi düşünüyorum tabi ama ilk bilen var mıdır diye size danışmak istedim..
Bir de dün masada yemek yerken ben erken yedim masadan kalkcam derken dar bir yerdi sandalyenin baş tarafı o sancı olan yere denk gelmiş olabilr biraz acımıştı o zaman ondan da olabilir mi?
Kendimi çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin :43: :43:
Okuyup cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olucam

Son düzenleyen: Moderatör:
kas agrısı olabilir bende spor yaparken zedelemistim 1 ay oldu halagerınırken bıle kasıgıma bıcak sokuyorlar gıbı oluyor dr a gorunmende fayda var tabi

Canım ilgin ve cevabın için çok teşekkür ederim.
Önemli bir şey yokmuş regl döneminden olabilir dedi.
Kötü bir şey çıkmadı yani sorun yok.

Back