• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bi hikaye

YAMAN

* ben bir anneyim *
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.168
11
158
38
UZUN SÜREDİR HAMİLE YADA DOĞUM YAPMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN BURAYI TAKİP EDİYORUM yerimseniben
HERKESİN ÖYLE GÜZEL HİKAYESİ VAR Kİ KİTAP OKUR GİBİ OKUYORUM
ÇOK İMRENİYORUM ANNE OLANLARA
ŞİMDİ DİCEKSİNİZ NEDEN BOŞ Bİ HİKAYE YAZIYOSUN kaydirigubbakcemile3
DİYECEĞİM ŞU Kİ
ALLAH Bİ GÜN BANADA BENDE HAMİLEYİM
BENDE DOĞUM YAPTIM DİYİP BU GÜZEL ANIMI YAZMAYI NASİP EDER İNŞALLAH :1closedeyes:
YÜCERABBİM HER İSTEYENE YAŞATSIN BU GÜZELLİĞİ KİMSEYİ ELİ BOŞ ÇEVİRMESİN BENİ DE İNŞALLAH kaydirigubbakcemile4
GÜZEL HAMİŞLER opuyorumnanaktan ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİNİZE
OLMAYANA DA TEZ ZAMANDA VERSİN :ecrin_bebek: :emir_bebek:

UZUN SÜREDİR HAMİLE YADA DOĞUM YAPMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN BURAYI TAKİP EDİYORUM yerimseniben
HERKESİN ÖYLE GÜZEL HİKAYESİ VAR Kİ KİTAP OKUR GİBİ OKUYORUM
ÇOK İMRENİYORUM ANNE OLANLARA
ŞİMDİ DİCEKSİNİZ NEDEN BOŞ Bİ HİKAYE YAZIYOSUN kaydirigubbakcemile3
DİYECEĞİM ŞU Kİ
ALLAH Bİ GÜN BANADA BENDE HAMİLEYİM
BENDE DOĞUM YAPTIM DİYİP BU GÜZEL ANIMI YAZMAYI NASİP EDER İNŞALLAH :1closedeyes:
YÜCERABBİM HER İSTEYENE YAŞATSIN BU GÜZELLİĞİ KİMSEYİ ELİ BOŞ ÇEVİRMESİN BENİ DE İNŞALLAH kaydirigubbakcemile4
GÜZEL HAMİŞLER opuyorumnanaktan ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİNİZE
OLMAYANA DA TEZ ZAMANDA VERSİN :ecrin_bebek: :emir_bebek:

allah sanada hayıırlı bir evlat veriri inş :1hug:

:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze nasip etsin ve yasatsin bu güzel duyguyu:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq:
:Saruboceq:seninde hayirli haberlerini en kisa zamanda aliriz insallah canim:Saruboceq:

:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze nasip etsin ve yasatsin bu güzel duyguyu:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq:
:Saruboceq:seninde hayirli haberlerini en kisa zamanda aliriz insallah canim:Saruboceq:

teşekkür ederim cnm umarım bizde bi gün anne olabiliriz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back