Merhaba arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum .Farklı bağımlılıklara sahibim ve ne yapacağımı bilmiyorum artık kendimden ve sağlığımdan endişelenmeye başladım.Bunları burada anlatabilecek cesareti kendimde çok zor edindim.Lütfen yardım edin.
Eskiden sıkıldıkça kağıt kalem ucu peçete gibi şeyler yerdim artık bunları sıkıldıkça değil isteyerek yiyiorum yani canım çekiyor ayrıca birde deterjan ve farklı temizlik malzemelerinin kokularını aşırı derecede çok seviyorum .Deterjanları peçeteye sarıp yanımda taşıyorum ve sürekli kokluyorum .Ailem yalnızca temizlik malzemelerini kokladığımı biliyor ve çok endişeleniyorlar.Fakat kağıt peçete gibi şeyleri yediğimi bilmiyorlar.Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.
demir eksikliğin olmasın canımMerhaba arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum .Farklı bağımlılıklara sahibim ve ne yapacağımı bilmiyorum artık kendimden ve sağlığımdan endişelenmeye başladım.Bunları burada anlatabilecek cesareti kendimde çok zor edindim.Lütfen yardım edin.
Eskiden sıkıldıkça kağıt kalem ucu peçete gibi şeyler yerdim artık bunları sıkıldıkça değil isteyerek yiyiorum yani canım çekiyor ayrıca birde deterjan ve farklı temizlik malzemelerinin kokularını aşırı derecede çok seviyorum .Deterjanları peçeteye sarıp yanımda taşıyorum ve sürekli kokluyorum .Ailem yalnızca temizlik malzemelerini kokladığımı biliyor ve çok endişeleniyorlar.Fakat kağıt peçete gibi şeyleri yediğimi bilmiyorlar.Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.
bende taş yiyorummsonra böbreklerimden çekiyorum ama kendımı durduramıyorum=(
Hâlâ taş yiyor musunuz?
Ah nasil canim istiyorrr anlatamam:)
Bayadir agzima surmuyorum cunku hamileyim :)
Neden taş acaba? Çok ilginc. Hic doktora gittiniz mi bu yüzden? Bir eksiklikten dolayi olabilirmis. Demir falan mesela?
Demir eksikligi var cocuklugumdan beri napsak grcmedi
Merhaba arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum .Farklı bağımlılıklara sahibim ve ne yapacağımı bilmiyorum artık kendimden ve sağlığımdan endişelenmeye başladım.Bunları burada anlatabilecek cesareti kendimde çok zor edindim.Lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?