Garip Bağımlılıklarım

TheElit

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
1
0
6
34
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum .Farklı bağımlılıklara sahibim ve ne yapacağımı bilmiyorum artık kendimden ve sağlığımdan endişelenmeye başladım.Bunları burada anlatabilecek cesareti kendimde çok zor edindim.Lütfen yardım edin.
Eskiden sıkıldıkça kağıt kalem ucu peçete gibi şeyler yerdim artık bunları sıkıldıkça değil isteyerek yiyiorum yani canım çekiyor ayrıca birde deterjan ve farklı temizlik malzemelerinin kokularını aşırı derecede çok seviyorum .Deterjanları peçeteye sarıp yanımda taşıyorum ve sürekli kokluyorum .Ailem yalnızca temizlik malzemelerini kokladığımı biliyor ve çok endişeleniyorlar.Fakat kağıt peçete gibi şeyleri yediğimi bilmiyorlar.Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.

Zaman kaybetmeden bir hekime görünmenizi tavsiye ederim. Anlatığınız bulgular pika hastalığı belirtileri olabilir. Geçmiş olsun...

bende taş yiyorumm sonra böbreklerimden çekiyorum ama kendımı durduramıyorum=(

demir eksikliğin olmasın canım

ben de toprak yerdim eskiden. avuç avuç yerdim. yıllardır yemiyorum kendimi tutuyorum hala canım nasıl çekiyor... bir arkadaşım da hamileyken sabun yiyordu ısıra ısıra. çözümü ne bilmiyorum ama kendinizi tutun biraz. sonra tadını kokusunu unutursunuz

kansızlık, demir eksikligi olabilir. Bir arkadaşım var o da gazete kagıdı yiyiyor. Abartıp yanında da taşır canı çektiginde koparıp çigner. Vücudunuzun birşeye karşı eksikligi olabilir bir an önce doktora gidin.

Bende de vardi boyle aliskanliklar. Hayatta yenemem demistim. Kansizligim gecince aklima bile gelmedi. Tekrar canim istemeye basladi meger kansizligim baslamis. Sirf yemiyeyim diye demir hapini zorla yutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…