Gardrops

Ben bir de şöyle bir şey duydum . mesela alıcı ürünü iade etmek istiyormuş satıcı da iyi niyetli kabul edince boş paket geliyomuş! .. yani içine ürün koymuyormuş ya da alakasız başka bir şey koyup yolluyolarmış .!! bir kaç kişi yazmıştı nette. baya şaşırmıştım hiç aklıma gelecek iş değil. Bu tarz bir durumda en doğrusu ürün kapıya geldiğinde görevli gitmeden onun önünde paketi açmakmış.! aklınızda bulunsun! görevlinin yanında kargo paketini açmanız gerekiyomuş yoksa paketin boş geldiğini vs kanıtlayamıyorsun..!! Neler var değil mi evlerden irak..İnsanoğlu nelere tenezzül ediyor.!
Benim sattığım bir ürünü kadın iade etmek isteyince üzerini makyaj malmezesiyle çizdi, kusurlu hale getirdi. Muhtemelen o şekilde fotoyu site yönetimine attı ve iadesini kabul ettirdi.

Gardrops diye bir uygulama var ordan sipariş verdim bir ürün aldım eft ile hesabımdan ücreti gönderdim dün sabah ama hala ilgili ödemeyi tespit edemedik diyor neden acaba bankayla ilgili bir durum mu referans kodunu ve gönderdiğim tarihide yazdım gönderdiğim ücreti sordu gardrops temsilcisi yazdım ilgili ödemeyi tespit edemedik diyor ekran görüntüsü falanda gönderdim ama hiçbir yardım alamadım malesef telden banka hesabıma bakıyorum gönderildiği gözüküyor 🤷🏻
Bende kullanıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım zaten senin paran gitmeden ürün gelmez sana onayla kısmını yaptın mı

Ben bir de dolap için şöyle bir şey duydum. iade durumlarında normal ödenen kargo ücretinden çok daha yüklü bir miktar satıcı tarafından ödeniyormuş galiba 20TL gibi bir şey bu doğru mu.?
yok o dogru degıl urun sattıgımızda zaten bızden komısyon kesıyorlar ya onun karsılıgında oluyor ıade
ıadem onaylandıgında benden ucret almadılar hıc

onu sundan demıslerdır sattıgınız urun fıyat oranına gore 20 tl komısyon kesmıstır dolap mesela 200 tl lık urun satmıstır komısyon 20 olmustur ıade durumunda o yuzden oyle algılamıstır satıcı yanlıs anlasılma var yanı

yok o dogru degıl urun sattıgımızda zaten bızden komısyon kesıyorlar ya onun karsılıgında oluyor ıade
ıadem onaylandıgında benden ucret almadılar hıc

onu sundan demıslerdır sattıgınız urun fıyat oranına gore 20 tl komısyon kesmıstır dolap mesela 200 tl lık urun satmıstır komısyon 20 olmustur ıade durumunda o yuzden oyle algılamıstır satıcı yanlıs anlasılma var yanı
Ben şimdiye kadar gardrops ve dolaptan toplamda iki uygulamadan 80den fazla ürün sattım. şimdiye kadar çok şükür hiç iade isteyen olmadı inşallah olmaz da.🙏🙏

Ben şimdiye kadar gardrops ve dolaptan toplamda iki uygulamadan 80den fazla ürün sattım. şimdiye kadar çok şükür hiç iade isteyen olmadı inşallah olmaz da.🙏🙏
bende dolaptan 108 gardıropsdan 30 urun sattım
bır kere ıade ıstendı onda da ben dolandırıldım :D daha bugun 3 urun sattım dolapta

dolap daha aktıf gelıyor bana urunler daha cabuk satılıyor sankı

İnat eden ben değilim yaşadığımı anlatıyorum size aktif alım satım çok yaptım ve o an yanlış ürün aldıysam sattığım ürün bir ilanda daha kalmışsa birebir destek almadım her zaman maille dönüş aldım , eft kısmını iyi ki görmemişim dedim zaten bir önceki mesajımda
Merhaba ben gardropsta yeniyim komisyon yok diye biliyordum ve şu an kargolamam gereken ürünler var 20 tllik üründe sattım ama satıcıdan satış başına 4 ila 10 tl arasında bir kesinti yapıldığını öğrendim bu doğru mu
Yani 20 liraya sattığım üründen 15 tl mi alıcam🙈

Merhaba kıZlar biri yardımcım ben gardropsta yeniyim komisyon yok diye biliyordum ve şu an kargolamam gereken ürünler var 20 tllik üründe sattım ama satıcıdan satış başına 4 ila 10 tl arasında bir kesinti yapıldığını öğrendim bu doğru mu
Yani 20 liraya sattığım üründen 15 tl mi alıcam

Bir de günlük mesaj ulaştırma sınırı diye bişey çıktı dünden beri alıcılara msj atamıyorum bu sorun ne kadar sürede kalkıyor bilen var mı

Merhaba kıZlar biri yardımcım ben gardropsta yeniyim komisyon yok diye biliyordum ve şu an kargolamam gereken ürünler var 20 tllik üründe sattım ama satıcıdan satış başına 4 ila 10 tl arasında bir kesinti yapıldığını öğrendim bu doğru mu
Yani 20 liraya sattığım üründen 15 tl mi alıcam
Hayır Alıcı taraftan hizmet bedeli alınıyor 30 tlik ürüne ekstra 5 TL daha ödemesi gerekiyor ama sizin sattığınız ürün 100tlyi geçerse sizden alınıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır Alıcı taraftan hizmet bedeli alınıyor 30 tlik ürüne ekstra 5 TL daha ödemesi gerekiyor ama sizin sattığınız ürün 100tlyi geçerse sizden alınıyor
Cvp verdiğin için teşekkürler canım bir şey dha soracağım dünden beri msj atamıyorum günlük sınırı geçtiniz diyor ama dün akşamdan beri var bu sorun kaç saatte kaç günde açılırmış biliyor musun

Back
X