Gardrops

Tabi hiç işim yok bütün gün düşünüyorum acaba bugünde kimi karalasam diye havale ve eft seceneginle ödeme seçeneği var benim banka hesabım başka onların ki başka mecbur eft ile gönderdim ücretini mail attım canlı desteğe yönlendirdi hayal görmüyorsam online olarak ordan müşteri temsilcisiyle ordan konuştum.
Benimde kartım farklı online ödeme diyin yine yapıyor kredi kartı olmasına gerek yok canlı desteğe basın orada talep form oluştur var oradan maille iletişime geçin

Eft ile neden gönderim yaptınız uygulamada böyle bir şey yok siz sürekli birilerini karalamak için mi konu açıyorsunuz online ödeme var orada da onaylayana kadar karşı tarafa gitmez para artı müşteri temsilcisiyle de birebir konuşma olayı yok mail atıyorsunuz geri dönüyorlar
Havale ve eft ile odeme var olmadigini nereden cikardiniz?
Ayrica bazi basliklar icin gayet online canli destege baglanmak da var.

ben kizima gecen sene kullanilmamis sozde amerikadan gelmis bir ugg bot aldim
kullanilmamis evet ama hem orjinal cikmadi hemde urun kusurlu cikti
Orijinalligini kanitlamasini soyleseydiniz keske satin almadan once
Koduyla sorgulardiniz
Kusurlu ve anlatildigi gibi cikmayan urunler icin gardropsta iade hakki var

Orijinalligini kanitlamasini soyleseydiniz keske satin almadan once
Koduyla sorgulardiniz
Kusurlu ve anlatildigi gibi cikmayan urunler icin gardropsta iade hakki var
okadar sinir oldum ki ne iade etmekle ugrastim nede birdaha kullandim ama kodla sorgulandigini bilmiyordum bilseydim mutlaka uygulardim

Gardrops diye bir uygulama var ordan sipariş verdim bir ürün aldım eft ile hesabımdan ücreti gönderdim dün sabah ama hala ilgili ödemeyi tespit edemedik diyor neden acaba bankayla ilgili bir durum mu referans kodunu ve gönderdiğim tarihide yazdım gönderdiğim ücreti sordu gardrops temsilcisi yazdım ilgili ödemeyi tespit edemedik diyor ekran görüntüsü falanda gönderdim ama hiçbir yardım alamadım malesef telden banka hesabıma bakıyorum gönderildiği gözüküyor 🤷🏻
odemeyı tespıt edemeyen kım ? satın aldıgınız kısı mı onun bırsey tespıt etmesıne gerek yok sız satın alıyorsunuz para guvence de beklıyor urun elınıze ulastıgında odemeyı onaylıyorsunuz satıcının hesabına oyle tanımlanıyor
suan satıcı hesabında arasa tabıkı bulamaz parayı once urunu gonderecek sıze . sız satın alınca zaten otomatık urun satıldı seklınde grilesır 3 iş gununde kargoya vermek zorunda yoksa sıparısı ıptal edebılırsınız

gardıropsu sevmıyorum ben bır ıkı butıkten bırseyler aldım ama begenemedım dolap uygulaması daha basarılı bence

ben kizima gecen sene kullanilmamis sozde amerikadan gelmis bir ugg bot aldim
kullanilmamis evet ama hem orjinal cikmadi hemde urun kusurlu cikti
ah :( urun orjınal degıl dıye teslım aldıgınızda belırtseydınız onaylamasaydınız gerı ıade ederdınız
kısmet...

okadar sinir oldum ki ne iade etmekle ugrastim nede birdaha kullandim ama kodla sorgulandigini bilmiyordum bilseydim mutlaka uygulardim
Uzuldum sizin adiniza, dolandirici cok maalesef
Bir dahakine aklinizda olsun ne alacak olursaniz olun Barkod numarasini cekmesini isteyin barkod numarasiyla gepir.com’da sorgulama yaptiginizda urunun hangi sirkete ait oldugu cikiyor
Bazen sanirim sorun oluyor orijinal urun bile olsa gepirde urun bulunamadi yaziyor o zaman da google’a orijinallik kodu sorgulama yazin cikan sitelere girin tek tek kodu. Orijinalse birinden birinde mutlaka yaziyor

ben mesela gecenlerde hepsiburadadan maxfactorun bi fondotenini aldim orijinal olmama ihtimali aklimin ucundan bile gecmedi fiyati da ucuz degildi cunku, kapagi bi garip gozuktu gozume bi sorgulayim dedim urun orijinal cikmadi hemen iade ettim

ah :KK43: urun orjınal degıl dıye teslım aldıgınızda belırtseydınız onaylamasaydınız gerı ıade ederdınız
kısmet...
teslim aldiktan 1 2 saat sonra deneyebildim birde acikcasi orjinalden sahteden pek anlamam herkesi kendim gibi bildigimden orjinal olmasa soylerdi heralde neden orjinal yazsin yoksa diye dusundum

Bir dahakine aklinizda olsun ne alacak olursaniz olun Barkod numarasini cekmesini isteyin barkod numarasiyla gepir.com’da sorgulama yaptiginizda urunun hangi sirkete ait oldugu cikiyor
Bazen sanirim sorun oluyor orijinal urun bile olsa gepirde urun bulunamadi yaziyor o zaman da google’a orijinallik kodu sorgulama yazin cikan sitelere girin tek tek kodu. Orijinalse birinden birinde mutlaka yaziyor

ben mesela gecenlerde hepsiburadadan maxfactorun bi fondotenini aldim orijinal olmama ihtimali aklimin ucundan bile gecmedi fiyati da ucuz degildi cunku, kapagi bi garip gozuktu gozume bi sorgulayim dedim urun orijinal cikmadi hemen iade ettim
teknolojiyi kullanmayi severim aslinda ama herkesi kendim gibi sandigimdan sanirim orjinal olmasa niye oyle yazsin diye dusundum
sorgulayabilecegimden de haberim yoktu en azindan bunu kesin yapardim haberim olsaydi

bu sitede belki sizin de dikkatinizi çekmiştir orijinal ürünlerin şişelerini / kutularını satanlar/satın almak isteyenler oluyor.orijinal ambalajlara sahte ürün doldurup satanlar da var. :110: güvenmek zor iş

Kizlar n11den urun iptal edip para iadesi alan oldumu aranizdan?

Bazı kullanılmamış gerçekten ucuz olan ürünler var .bir de kadınız yani alıp alıp hiç kullanmadigimiz o kadar çok şey varki .bn birçok alışveriş yaptm sadece birinde kullanılmamış dedi defolu çıktı onuda hemen iade edebildim hiçbir sorun yaşamadım. Ama kullanılmamış ürünler aldm ve cilt bakım parfüm güvenmem bn ayakkabı çanta çeşitleri aldm .

evet ben
bazısında param hemen ertesı gun yattı bazısında 3 gun bekledı bu bankadan kaynaklanan bırsey
iade veya ıptalde paranız gerı hemen yatar
Ya tesekkur ederim rahatladim
Odemede Kredimi bankami kullandin. Banka biraz daha gec yatiyormus sanirim

Alim satimlar aninda gerceklesiyor ben bu sitelerden cok fazla satis yapiyorum nadir olsa da kitap filan aliyorum hic sorun yasamadim musterilerimle falan. Tavsiye ederim herkes kullansin bence :)

Eft olmuyor vs diye üyeye suç atmayın eft ödeme var sitenin ıban numarasına atıyorsunuz site havuzuna düşüyor sonra satıcıya bildirim gidiyor 1-3 iş günü sürüyor kendim eft ile satış çok yaptım. Ayrıca gardolap açıklamada da yazıyor eft ödemesi hakkınd bilgilendirme de. Bilmeden konuyu açan kişiye karalama yapmayın ayıp.

bu sitede belki sizin de dikkatinizi çekmiştir orijinal ürünlerin şişelerini / kutularını satanlar/satın almak isteyenler oluyor.orijinal ambalajlara sahte ürün doldurup satanlar da var. :110: güvenmek zor iş
Evet o konuda ben de guvenemiyorum
O yuzden mumkun oldugunca parfum fondoten falan almiyorum
Kiyafet, ayakkabi ve kozmetikte kodun kutuda degil de urunun arkasinda olmasiyla o tarz urunlerde yapamiyorlar boyle cakalliklar
Valla guvenmek cok zor gercekten cok ince elemek lazim, ama ikinci el uygun alisverisin de tadi cok baska. Oyle seyleri oyle fiyatlara denk getiriyorum ki cevremdeki herkes sok oluyor. bazen sifir bi seye para vermek cok zor geliyor artik :KK45:

Havale ve eft ile odeme var olmadigini nereden cikardiniz?
Ayrica bazi basliklar icin gayet online canli destege baglanmak da var.
Uygulamayı neredeyse 2015 yılından beri kullanıyorum bir kere bile havale eft yerini görmedim bile banka kartıyla bile 3d pos varken iyi ki de görmemişim ayrıca yine kontrol ettim hiçbir şekilde canlı müşteri temsilcisiyle iletişime geçemiyorum bende öyle bir yer yok buyrun buda şimdiki konuyla ilgili ss
689E5DE5-E1E2-4A6C-AB6C-494F7CA60151.webp

gardrops ekibine sor diyince de karşıma form çıkıyor ve maille dönüş alıyorum

Back
X