Ben aynı renkleri aynı yere koymayı denedim bu sefer de hangisi hangisi anlaayamadığım için hepsini tek tek açıp bakıyodum...heheheh güzel bir konu,
ben genelde istiflerim cok giyindiklerim az giyindiklerim
mesela etekler bir istif az giyindiklerim altta digerleri yukarda
sonra badiler ayri renkliler siyahlar
sonra kollu kolsuz
spor veya klasik vs bu sekilde istiflerim, ve nerdeyse her 2-3 ayda komple bosaltip yine düzenlerim
:)))
Ben aynı renkleri aynı yere koymayı denedim bu sefer de hangisi hangisi anlaayamadığım için hepsini tek tek açıp bakıyodum...ooff offf...
zemus..ben de dolap kıtlığı çekiyorum o yzden hepsi ni ayrı ayrı koymamın imkanı yok...hepsini asmamın imkanı yok...çok fazla kıyafet var çnkü
acaba resim ceksekmi ne :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben siyahlari bir yerde diger istifte renkliler yani karisik, evet ayni renkler olunca acip bakmak gerekyior
bu arada hirka, tunik, bluz, elbise ceketlerler askida düzenli sekilde
birde kumas pantolonlar tabiki, benim dolabimda malese kücük o yüzden yeri geldiig zaman iki bluz veya pantolon elbise bir askiya asmak zorunda kaliyorum
bnde öyle asıyoum bu sefer altta kalanlar bazen buruşuyo sende de oluyo mu osırnaşık şey
hehehe...ben evime dönünce dolabımı düzenliyip çekerim...çok sinir bozucu oluyo düzeltme iişi de..yarısında sıkılıyorum..işin içinden çıkamıyorum
valla ben bayiliyorum böyle istif istif düzenlendigi zaman cok hosuma gidiyorsositososito
bigün baa gelsene hem dolap düzerük hem kahve içerük ben pek sevmiyom o işi..vereliniortak
ben bu karısıklıgı ikea dan aldıgım şu düzenleyiciler ile halletim ,çok rahatladım valla ..
katlayıp koyuyorum ,kırışmıyorda,hem de ucuzdu cok..hihoyyyt
Sumak ikeada hala var mıdır onlardan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?